View Single Post
Old 04 Sep 2010, 18:22   #672
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by sergiuseling:
Și da ești ignorant pentru că dacă ai fi căutat puțin pe undeva îți dădeai seama că acel videoclip e plin de fapte eronate.

Eu am spus ca unul din voi doi se inseala. Ti-am dat video-ul doar pentru ca s-a intamplat sa-l vad in contextul in care ai zis tu ceva, iar acesta spunea opusul (a fost la un click distanta de cel postat de Windom). Si, in caz ca nu ti-ai dat seama, ti-am dat pentru acele informatii despre Horus pe care tu le prezentai intr-un anumit fel, incercand sa pari ca stii foarte bine despre ce vorbesti. Nu ti-am dat pentru etimologia cuvantului orizont sau ore.

Pe de-o parte voi spuneti ca nu tot ce e in Biblie e adevarat, ci doar o parte, ca nu tot ce e in Biblie trebuie luat ca atare, ci doar o parte, dar cand e vorba sa vezi un video scurt de 10 minute te opresti dupa cateva secunde pentru ca ai dat peste ceva ciudat.

E un clip de youtube oricum, care e aproape la fel de relevant ca o pagina de wikipedia. Daca vreau informatii mai serioase caut in alta parte, dar s-a intmplat sa dau peste acel video si am pus problema veridicitatii spuselor unuia dintre voi doi. Cand spui de fapte eronate la ce te referi? La faptul ca Horus nu s-a nascut pe 25 decembrie dintr-o virgina etc. Tu ai citit putin pe wikipedia si deja crezi ca detii adevarul? Eu am pus aici o teorie si nu am prezentat-o ca adevar, ba chiar am pus-o ca sa aflu daca tipul ala de pe youtube vorbeste prostii sau nu.

Si din nou, faptul ca ai citit 3 cuvinte de pe wikipedia nu te face cunoscator al mitologiei egiptene...

PS: Sa se inteleaga ca astept pareri mai avizate, oameni care au citit intr-adevar si stiu ceva despre mitologia egipteana in detaliu.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif