View Single Post
Old 03 Sep 2010, 23:22   #253
buticut
Guru

buticut

Guys, you got it all wrong! Teo vine de la Teodora, o fata nenoricita de soarta si de fast-food-uri. S-a intamplat intr-o zi...precum un accident de masina - nu a vazut-o venind, dar a simtit cand a atins-o! Iubirea - un Fat-Frumos pe nume Raul, cam fustangiu, care nu dadea doi bani pe ea, ci prefera sa defileze prin fata operei de la Timisoara, insotit mereu de cate o fata 90-60-90 la fiecare brat. Dar vai - ea visa si tot visa la un gram de atentie din partea lui si doar gandul ca i-ar putea impartasi iubirea o facea sa saliveze mai tare decat o facea Big Mac-ul de la Mc Donald's. Insa timpul a trecut...Raul a ramas acelasi, insa sentimentele ei s-au schimbat. I s-a pus pata (de ketchup) pe tipul care o servea din doua in doua zile cu cate un Mc Meniu. Pe ecusonul sau scria Daniel. Ea, mai timida din fire, nu a indraznit sa ii vorbeasca deschis despre fluturii pe care ii simtea in stomac de fiecare data cand o intreba ce dorea sa serveasca. Insa 3 luni mai tarziu, o zi de toamna avea sa-i scoata timiditatea din sange. Ca de obicei, Daniel, pentru care Teo devenise deja o figura cunoscuta, o intreaba: "De ce ai pofta astazi?" "- DE TINE!" , ii raspunsese Teo, pe un ton animalic! Daniel, istet din fire, stia imediat unde batea fata.

Daniel: - Scuze draga, dar eu am alte interese!
Teo: - Daca nu iti plac plinutele, pot sa slabesc!
Daniel: - Nu e vorba de asta...eu...eu sunt interesat de barbati!

Teo, heartbroken, murmura ea ceva pe acolo, pana reuseste sa se adune si sa il intrebe:

- Bun si ce fel de barbati iti plac?

Daniel: - Ha? Ce intrebare mai e si asta? Ce sa stiu sa-ti zic...asa ca mine!

Teo, profund deceptionata, isi ia catrafusele si paraseste Fast-Food-ul, in premiera fara sa comande ceva. A doua zi o gasim la cabinetul unui estetician, caruia ii arata o poza cu dragul de Daniel, pe care i-o facuse in secret.

Teo: - Faceti-ma exact ca el! Teodora nu mai exista...de acum inainte voi fi doar Teodor!