View Single Post
Old 03 Sep 2010, 20:11   #238
c.ghevara
Guru

c.ghevara

@buticut
Asta nu mai e intuiţie feminină... e mult mai mult! E logică masculină.

@teo_k3, daniel (zi-ţi cum vrei!)
În locul tău, l-aş asculta pe Pitbull. Nimic nu mă jigneşte mai tare decât să mă creadă cineva prost. Orice altceva. Asta nu. Toate prostiile pe care le-ai adăugat put de la o poştă a scenariul lui Daniel, căruia (tot Daniel) i-a făcut operaţia estetică (folosind cuţitul Shogun „de la" Judex), ca să-l facă de nerecunoscut. Eşti amuzant.
Nu cred că eşti verişorul lui Daniel, cred că eşti fratele lui geamăn, Daniel2 Prietene, eşti stupid. Cum pula mea să te cred că ai descoperit scenariul şi forumul din întâmplare pe laptopul lui Daniel care ţi l-a dat să i-l duci la reinstalat!!! (După sau înainte de reinstalare?) Con! Daniel are 28 de ani şi a terminat... mai ţii minte ce facultate? „Am 28 de ani. Am terminat sectia Multimedia din cadrul Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din Timisoara.” Apăi, stupiduţule, dacă Daniel are nevoie de văru-său Teo, ca să-i ducă laptopul (pe Kawasaki) la reinstalat, bag pula în facultatea lui de electronică şi comunicaţii, că şi un prunc de 15 ani ştie s-o facă!

Ce ne mai zice Daniel: “Am o prietena care este doctorita. Cred ca m-ar putea ajuta cu niste idei.” Păi de ce nu ne-a zis că are un verişor, pe Teo, mare doftor? Ha?

Teo dragă din ce puţă de cal ţi-ai luat tu Kawasaki, te pregăteşti să pleci cu doi copii şi nevastă în Antalya? Astea toate erau bune dacă le inventai pentru personajele tale din scenanariu.

Taică-tău are dreptate: parcă nu ai fi medic, că nu eşti. Nici măcar prietena (în caz că ai vreuna) nu e doctoriţă. “Cand voi face o greseala cu bisturiul in mana vei avea tot dreptul sa ma corectezi.” – Cine te poate imagina pe tine în mână cu un bisturiu, doar pe baza celor scrise… e un nătărău. N-am chef să mă distrez cu tine şi să te întreb câte tipuri de bisturie cunoşti şi la ce se folosesc.

“As vrea sa fac un film cu Daniel dar din pacate nu am timp.” Şi mai jos scrii tot tu: “Am aflat ca Daniel vrea sa faca un film abia cand i-am dus laptopul sa-l reinstaleze.” Chiar eşti stupid, nici măcar nu citeşti ce scrii.

Cel mai tare te dă de gol stilul. Chestiile de genul “i-am spus la Daniel”.

Cea mai tare e asta: “Cand nici macar nu esti de serviciu, cand un “turmentat” da buzna peste tine in cabinet, cand pe usa scrie Nu Deranjati, cred ca te cam superi. Ce cautam la servici ? Eram in concediu si am mers sa-mi iau ochelarii si labele de scafandru care au fost imprumutate la unul dintre colegi.”
Să zică cineva dacă a văzut un semn din ăsta “Nu Deranjaţi” pe uşa vreunui cabinet medical. Băăăi, trebuia să scrii “Do NOT Disturb”, că de aia a intrat turmentatul peste tine. La ce drac să pui un anunţ din ăsta, care, oricum, nu opreşte pe nimeni, mai ales dacă ai venit doar ca să-ţi iei ochelarii şi labele de scafandru. Poate doar dacă ai venit la cabinet ca să-ţi iei labele – fără “de scafandru” – aveai un motiv temeinic ca să nu fii deranjat!

“Am crezut ca pe acest forum gasesc scenaristi adevarati. Am crezut ca ne ascundem sub semnul anonimatului (…)Am gasit aici o haita de hiene care ataca tot ce misca. Am intrat pe forum stiind din start ca voi fi contrazis, ca lumea de aici are alte pareri despre filmul romanesc fata de noi ceilalti (cei simpli si multi), dar nu m-am asteptat niciodata sa fiu facut mincinos.” Prostiile astea chiar m-au enervat. Când mă gândesc la delicateţea cu care Pit, Abbas, Lecart, eu şi alţii am încercat să-ţi explicăm ce tâmpenie de text ai scris! Tranşantul Judex, a avut, din păcate, dreptate să se pişe pe părerile tale. What a waste!

Daniel, Teo (etc), dacă ai (aşa cum bănuiam) 17-18 ani, poate că eşti recuperabil. Dacă te apuci să studiezi. Nu cărţile pe care ţi le-am recomandat noi, ci gramatica de clasa a V-a şi alte materii de şcoală generală prin care ai trecut degeaba. Dacă ai peste 20 de ani, cu tine nu mai e nimic de făcut. Fontanela ţi s-a întărit degeaba. Nu vei mai recupera în veci jamais lecturile copilăriei. La cum scrii, pe forum!, nu te angajează cineva nici ca secretară. Nici măcar pentru cafele. Şi, de-acum, să mă scuzi! Scriu un scenariu.

Last edited by c.ghevara : 03 Sep 2010 at 20:24.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif