View Single Post
Old 03 Sep 2010, 15:28   #2710
victor
Guru

victor

Taken - peste medie un film bun de actiune. Mi-a placut Liam Neeson, nu ma asteptam sa il prinda atat de bine rolul, cred ca ar fi fost un pretendent bun pentru James Bond.

After Hours - un Scorsese mai vechi din 85, delicios. O comedie neagra cu o atmosfera pe masura si o distributie excelenta. Il recomand cu caldura.(pentru o perfecta vizionare evitati spoilerele)

The way of the gun - merge pentru delectare desi pe alocuri absurd de dur. Ryan Philippe si Benicio del Toro excelenti. Faza care mi-a placut cel mai mult a fost cand a luat-o Sarah Silverman in mufa.

Breach - M-au atras comentariile de pe Imdb dar acum imi pare rau ca m-am uitat. M-am chinuit sa il vad pana la capat, daca cititi despre Robert Hanssen (spion rus din FBI) este de ajuns. Nici prestatia lui Chris Cooper nu m-a convins.

The offence 1973 - o drama psihologica in care un politist este transformat intr-o bruta de ororile investigate de-a lungul timpului. FIlmul pare o insiruire de acte superb ordonate pentru a da forma intregului. Ies in evidenta trei dintre acestea toate cu interpretari remarcabile, cele doua interogatorii si scena de familie. Rabufnirea lui : Ai fost vreodata frumoasa?" ne arata alienarea totala fata ce ar mai putea fi uman in viata lui. Atmosfera rece data de peisajul si cladirile unui oras muncitoresc completeaza drama acestui personaj care ii ofera lui Sean Connery poate cel mai bun rol al sau.
And love you if I can
Renaissance
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif