Mult ati mai scris de cand n-am mai intrat, adica de cateva ore! Si am ratat ocazia sa ma umflu-n pene ca eu sunt ala care, de fapt, l-a deconspirat primul ca nemedic pe Teo numaistiucum.
@Ipu
Originally Posted by Ipu:
De parcă cei ce nu sunt medici n-ar fi și ei tot oameni și n-ar merita și ei să fie respectați...
|
Eu, respectand oamenii ca principiu, am crezut initial ca esti ironic. Abia pe urma mi-am dat seama ca ai un acces de ecumenism. Asa ca te rog: nu mai arunca anateme dintr-astea de doi bani, complet neadevarate in fond! N-am nimic cu "cei ce nu sunt medici", ci doar cu cei care mint ca sunt medici, asumandu-si o identitate onorabila pe care, de fapt, nu o au. Poate in realitate au o alta, la fel de onorabila. Toata stima. Dar atunci de ce si-au ascuns-o, imprumutand alta pentru a ne "lua fatza"?
@Pitbull
Suntem on-topic, pe bune! Cat timp discutam despre "proiectul" lui Daniel, n-avem cum sa parasim topicul. Plus ca a mai aparut un proiect, oarecum cinematografic sau macar dramatic: Daniel i-a pasat identitatea initiala lui Teo, care s-a dovedit insa un histrion de mana a doua. Scenariul continua cu o gasca (simpatica) de forumisti care prind, pas cu pas, ca niste initiati,

defectele interpretarii artistice a clonei. Un proiect care se surpa in el insusi. Deci te rog: nu ne du in si pe noi in "Offtopic Asylum".