View Single Post
Old 02 Sep 2010, 19:04   #178
c.ghevara
Guru

c.ghevara

@teo_k3

Toate întrebările pe care ţi le pusesem aveau un rost. Urmăream să demonstrez ceva prin răspunsurile pe care urma să le dai. Am demonstrat.

Ultimele două întrebări erau puţin altfel... De aceea le comentez.

Întrebam cine va suferi operaţia estetică? Pentru că tu îi recomandai lui Daniel (autorul) să-l scoată din scenariu pe Raul.

Întrebam de cabinet... pentru că aveam convingerea că vei răspunde "medical". La experienţa mea de viaţă la cabinetele medicale pentru urgenţe, unde pot veni "turmentaţi" cu plăgi tăiate, topoare înfipte în tărtăcuţe, fracturi deschise şi alte chestii, medicii nu prea stau pe internet şi alocă forumului Cinemagia atâta timp (cât ai petrecut tu în ziua respectivă) comentariilor unui scenariu. În filmele mele nu prea... Poate în filmul tău
Cam aşa e şi cu un scenariu care nu "merge", nu "ţine", nu "se leagă". Dacă, totuşi, greşesc şi eşti medic, apăi vai de medicina şi de pacienţii noştri. Cel puţin, ai grijă să nu mânjeşti tastatura cu sânge! Ştii, nu e plăcut să ţi se lipească degetele de ea, şi colegii tăi de cabinet s-ar putea să se supere!

Last edited by c.ghevara : 02 Sep 2010 at 21:49.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif