Originally Posted by teo_k3:
Teo_k3 - Nu crezi ca am dreptul sa vad o comedie comerciala care sa ma scoata din "drama vazuta zi de zi prin spitale si la stiri"?????
Abbs : Nu, nu cred.
Vrei sa-mi ingradesti libertatea de a alege doar pentru ca tie iti plac filmele artistice ? Lumea evolueaza. Lumea trece de la traband la logan/mercedes doar de dragul confortului. Cred ca ar trebui sa evolueze si cinematografia. Nu sunt de acord ca trebuie sa facem filme de arta doar pentru dragul artei. Te bazezi pe istorie si crezi ca peste sute de ani lumea se va intoarce sa vada filmele artistice romanesti din ziua de azi ? Se vor intoarce, pentru Nea Marin, Liceenii, BD … . dar nu pentru toate .
|
Esti un monument de... tot felul de epitete! Asta ai inteles tu din ce ti-am explicat? Ca istoria o sa revina?

Cu unii oameni, mi-e tot mai clar, nu merita sa-ti pierzi vremea.
Altfel, parerea mea e ca esti si un mincinos. Cand ti-am dat exemplul cu apendicita spre peritonita, am creat, tocmai pentru a veadea cum reactionezi, si o situatie artificiala, imposibila, la care un medic adevarat ar fi ripostat! Omul din povestea mea se ridica, avand apendicita acuta, si iesea pe usa. Or, pe un medic o asemenea situatie l-ar fi zgariat pe creier. N-ar fi lasat imaginea necorectata! Uite deci ce cred eu despre tine: n-ai nici o legatura cu medicina! N-ai nici o legatura nici cu filmele! Esti penibil, astfel incat am incheiat orice discutie.
Regret ca mi-am pierdut timpul bagandu-te in seama.