View Single Post
Old 01 Sep 2010, 20:59   #1
Willy4k
Senior

Willy4k

Atitudine nonconformista "Sex and the city"

Trebuie sa mentionez de la bun inceput ca nu ma numar printre fanii serialului "Sex and the city", insa mi-am propus sa vizionez toata seria pentru a reusi sa mi fac o parere de ansamblu. Acest lucru l as fi putut face si din primele seriale, insa curiozitatea de a vedea cat de departe merg protagonistele nu mi da pace!
Nu pot sa spun ca mi displace aceasta productie, o consider chiar o parodie la adresa femeilor singure si chiar are anumite momente haioase. E un serial placut.
Insa intrebarea se pune: "Sunteti de acord cu atitudinea celor 4 tipe"?
Am incercat de la bun inceput sa tin un fel de evidenta a partenerilor Samanthei spre exemplu si ce credeti? Nu am reusit sa tin pasul?
Oare acestea sunt ingredientele pentru pentru a descrie adevaratele femei din societatea noastra?
Si acum intrebare pentru baieti: v-ar placea sa aveti o relatie stabila cu acest gen de femei (aici ma refer in mare parte la Samantha)! Trecand peste aspectul fizic, care este impecabil pentru o tipa la 50 si ceva de ani, ati fi mandrii cu o astfel de prietena care sa aiba un fel de "Pagini aurii" la activ?
Tin sa specific: ma refer la o relatie serioasa si nu la o aventura!!!
Go get them, tigers!
Willy4k is offline   Reply With Quote sendpm.gif