nu e o prejudecata... am o "fobie" si pace...
nu sunt mandra ca sunt romanca si nici de Romania nu sunt... asa ca nota ta pentru mine e cat se poate de justificata... nu cred ca va fi cineva pe lumea asta care sa ma faca sa imi placa un film romanesc mai mult decat orice film strain... si asta doare dar nu am de ales.
sa vedem acum pana unde se ridica filmul mentionat de Pit. chiar daca sunt sceptica in ceea ce ii priveste rationamentul.
probabil ca "ura" mea pentru filmele romanesti vine din familie. la mine nimeni nu se uita la filme romanesti tocmai pentru ca s-au uitat la prea multe pe vremea lui Ceasca.
si mai e ceva: niciodata un film romanesc nu va avea calitatea unui film strain. asta poate din lipsa de resurse, sau cine stie... dar mi-ar placea sa vad un film romanesc care sa aiba calitatea unui film strain. atunci da, pot sa spun ca filmul romanesc e pe drumul cel bun.
insa in conditiile in care decorurile sunt vechi, actorii stersi de calitatea slaba a imaginii si se mai trezeste si unu pe acolo sa fie nenatural, eh, nu are cum sa imi placa...