de obicei, cand o zi incepe prost, se va termina la fel... asta in cazul in care nu ma ambitionez sa o schimb. de obicei, in momentul in care vad ca o zi e sortita esecului, stau 5 minute si incerc sa ma concentrez. daca sunt in intarziere si toate merg pe dos, incerc sa ma calmez si sa iau lucrurile in ordinea importantei, sa le rezolv cu calm, fara sa ma grabesc... asa am sanse mai mari sa nu trebuiasca sa fac un lucru de doua ori.
cand viata nu imi ofera inspiratie, ci din contra, ma deprima... iau sticla de vin langa mine, pachetul de tigari, ma imbat bine, trag un plans sanatos, ma descarc si apoi revin la viata... sau daca nu am aceste resurse la dispozitie, ma apuc de scris sau de desenat... e cea mai buna modalitate de a te relaxa si de a-ti limpezi gandurile...
in genere, life sucks indiferent ce am face si cat ne-am chinui sa o facem mai frumoasa...
pana la urma tot gaseste ea o modalitate de a ne da una peste ceafa...
a, si inca ceva... ascult muzica la maxim... dar asta nu se pune, ca o fac oricum, indiferent de starea de spirit... doar genul de muzica difera...