Teo_k3 dacă tot te-ai mai citat, tu, pe tine însuţi:
"
1 - Considera ca sunt un simplu spectator, considera ca nu am nici un background in scenaristica.
2 - Daniel, am citit scenariul tau. La partea “ artistica” nu ma pronunt, nu sunt expert. Sinopsisul e prost facut. Scenariu mi-a placut. Prima parte nu are nimic complicat de filmat. Scoate-l pe Raul din scenariu si vei avea o actiune liniara. Considera ca Daniel2 este fratele geaman care nu se intelege bine cu Cornelia. Renunta la partea a doua. Daca nu o sa-ti iasa filmulul o sa ramai cel putin cu o distractie cu prietenii. Sa nu fi dezamagit de rezultat. In felul asta o sa dai cu capul si poate o sa-ti dai seama mai bine unde ai gresit."
1. Eşti simplu cititor, nu simplu spectator. Discutăm de un scenariu, film nu e.
Am câteva întrebări...
2. Eşti sigur că ai citit scenariul?
Care e partea "artistică" a scenariului?
De ce consideri că sinopsisul e prost făcut? Ce nu e bine? Tu cum l-ai face ca să fie bine făcut?
De ce ţi-a plăcut scenariul lui Daniel?
Care e prima parte, care nu are nimic complicat de filmat? De ce partea a doua e mai complicat de filmat?
De ce va avea Daniel (autorul scenariului) o "acţiune liniară" dacă îl scoate pe Raul?
Cine va suferi operaţia estetică?
La ce cabinet eşti, de vine un "turmentat"? Stomatologic? Urgenţe medicale? Avocatură? de expert contabil?
Ultima întrebare e suplimentară, că poate îmi vine şi mie o idee de scenariu