View Single Post
Old 31 Aug 2010, 07:17   #127
Abbas
Junior

Abbas

Originally Posted by Judex:
Ok. Fac postari pe-aici ca ma distrez cu gusterii. Vezi sa nu te incadrezi si tu pe-acolo, teveristo! Si citeste in pula mea ce-am zis la CNC, in gatii ma-sii de treaba!

Şi:

Originally Posted by Judex:
Na de voila, Pit. A ajuns Alice Fluture sa se bage-n seama cu mine. Mai ramane sa apara si Pusa.

Judexe, guster fiind, adicatelea junioras conform insemnului de sub nick, am intrat aici sa mai vorbesc cu oamenii, profitand de-o perioada in care-s ceva mai liber. Si esti unul dintre aia pe care m-a apucat cheful sa-i apreciez initial, ca ziceam uite, domne, stie ce spune si stie gramatica, deci omu-i pe bune.
Pot sa-ti spun acum, stimabile, ca m-ai facut cu astea doua postari mai sus redate sa-mi vina sa reactionez cum reactionau geto-dacii dupa betie, cand le venea rau de la stomac? Cine pana mea, ca de puli, ca tine, mi-e lene sa vorbesc, te crezi (un om "care este" n-ar avea atitudinea asta, ci numai unul care se crede) de intri aici "sa te distrezi cu gusterii"?! Cine pana mea te crezi de altcineva precum Alice (pe care o apreciez, tot fara s-o cunosc, cam pentru aceleasi motive pentru care te-am apreciat pe tine la inceput, plus o inteligenta transparenta) n-ar trebui "sa se bage-n seama cu tine"?! Tu esti nick, ea e nick, eu sunt nick aici. Astia suntem. Daca vrei sa te dai boss, da-te cu aia care te recunosc pe strada sau cu aia care-ti stiu de frica prin parcarea cinematografiei romanesti sau mondiale. Daca ne intalnim fata in fata, da-te boss cu mine, o sa-ncerc sa ma dau si eu cu tine. Dar pana atunci, suntem aici. Si putina decenta n-ar strica.

Last edited by Abbas : 31 Aug 2010 at 08:50.
Abbas is offline   Reply With Quote sendpm.gif