View Single Post
Old 30 Aug 2010, 17:23   #113
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Originally Posted by Lecart:
Originally Posted by Alice_Fluture:
Constanteanule, nu cumva esti aceeasi Marie (agentie de stiri, uitai nick-ul cela) cu alta palarie? Daca nu, pardon my French, dar sa stii ca inima mea e acolo, la malul marii...

Pai sa-nvete sa-noate, sa nu mai rataceasca aiurea la mal.
N-am inteles, ma rog.

La tine la locatie scrie Constanta, la mine "where your heart is" si cum adresa mea din buletin e tot pe Constanta... am fost prea subtila.

Eu nu m-am referit exclusiv la postul antecedent mie, era o nota generala asupra atitudinii de pe intreg topicul (vezi partea cu felia fiecaruia), dar intre timp vad ca-i motivata. In fine, asta ca sa nu ramanem cu confuzii si sa ne apelam pisi gratuit.

Da' nu te supara acuma, il y a longtemps cind acest "pisi" era apelativul preferat (e drept, in scenarii, nu-mi amintesc daca-l folosea si in postari) de cineva care scria si pe forum si care, din pacate, nu mai este. Eu n-am mai scris pe CineMagia de atunci. Mi-a scapat, n-o lua in nume de rau.

Ah, si vezi ca djinjis zicea "...cu o producatoare adevarata." nu "ca".

daca n-a pus si el ghilimele...

@djinjis Read my profile, my friend... Nu "invirt" si nu-mi place sa ma erijez in functii sau denumiri care imi depasesc capacitatile. Am lucrat doar in digital, in nici un caz nu ma pot numi producatoare adevarata, de-asta am precizat, ca nu-s inca la acest nivel, sa n-aiba nimeni sperante si idei desharte. Iar despre metafora de-o exprimashi matalutza, my mistake, n-am ochelarii la mine. Very funny embroglio, ce sa zic. In momentul de fata entitatea din spatele personajului virtual Alice_Fluture este doar un scenarist. Punct.

Da' scenariu' ala cu individul topit in lumea lui virtuala, de mai devreme, de Pitbull, nu se poate dezvolta un pic? Mi se pare interesant.

Pit a aruncat o idee, sa-i dea omului o tema, un exercitiu de scenaristica. A facut Gica Preda un scurt oarecum similar... Dar ideea semanata de Pit nu este inca un scenariu si in nici un caz nu are cum sa fie un proiect de film. Mai strig o data, poate vin aici baietii care scriu la topicul despre concursul CNC, ca se intrezarea ceva interesant care a continuat in PM-uri, daca nu ma insel...
Passion. No one wants to finance the film of a passionless individual. What most people want is to ride your passion. They want to feel that they're part of something magnificent and exciting. And if you're not passionate - fake it. - R. Avary

Last edited by Alice_Fluture : 30 Aug 2010 at 17:49.
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif