Originally Posted by Lecart:
 Un oarecare exces de zel, probabil din pasiune si spirit protector ptr. felia iubita de fiecare in parte, imatur insa mi se pare sa ne radem umpic (suna sexy asta) de un biet amator care nu-si propusese o cariera in elita cinematografiei, s-ar fi multumit si in urma unei distractii (consumatoare de timp si nu numai, ce-i drept) cu prietenii, poate pun si de-o nunta, ulterior. Deci carti si scoli, mai putin.
Profesionisti numaram in progresie geometrica, filme bune noi romanesti numaram pe degete. -le de la o mana.
Daniel, eu votez doar 5, cu alte cuvinte mai cauta idei, una laudabila tre' sa iasa.
|
Pisi, cind am zis "sa ne ridem umpic" nu am zis ref. la ideile omului, ci la faptul ca, daca nu m-ar fi denuntat Pit ca fiind o persoana cu oarece experienta in domeniu, inevitabil s-ar fi ajuns ca la un moment dat sa fiu trimisa in locuri mai putin cinematografice de unul sau de altul care ar fi mai cu motz. Si asta, my dear, pe mine una m-ar fi amuzat teribil si mi-ar fi servit o lectie, ca nu ma mai invat odata minte. E ca lingurita aia cu ulei de peste. I-o servesti copilului ca-i faci un bine, si el iti arunca uleiul in ochi.
Constanteanule, nu cumva esti aceeasi Marie (agentie de stiri, uitai nick-ul cela) cu alta palarie? Daca nu, pardon my French, dar sa stii ca inima mea e acolo, la malul marii...
Si-acum, va rog, sa revenim la subiect, mes amis! Cred ca Daniel avea speranta sa faca un film adevarat, nu o distractie cu prietenii. Sau asa mi-a lasat impresia, de zicea (sau nu zicea el?) ca vrea ceva mai mult decit "Pescuit"... Asta e deja ceva foarte ambitios, nu joaca de amatori, nu crezi? Desi cred ca i-a scapat ideea din "Pescuit", deh, chestiune de gusturi.