Ești nedrept, ca să mă exprim politicos. Eu înțeleg foarte bine dreptul vostru de a suspenda ad libitum, saitul fiind al vostru, dar e rușinos să fii un simplu armaș la ordinele satrapului din umbră, care nu mai departe de mijlocul lunii mă numea „darling Ipu” (drăguțule bace... Todore), pentru ca ieri să mă facă așa cum știi și tu; care înainte de a mă autosuspenda din solidaritate pentru nedreptatea ce i se făcuse mi-a trimis prin mesageria privată mesajul lui de protesc, cu rugămintea de a-l scrie eu ca din partea mea; care deși a corespondat în particular cu mine până zilele trecute a găsit cu cale să mă linșeze direct în public, acuzându-mă de „extremism”. Apropo, dacă în zilele următoare nu se probează acuzele de extremism, mă văd obligat, cu tot regretul pentru alegerea unei atât de nedorite căi de redobândire a respectului, la o acțiune extremă (spuneți-i „extremistă”, dacă vreți!), al cărei prim pas e obținerea unei procuri de la ambasadă, iar al doilea este acționarea colegului tău în judecată pentru calomnie, prin mandatat. Eu nu sunt bătaia de joc a nimănui! Nu abuzez pe nimeni și îmi cer iertare când, din imprudență, lezez demnitatea cuiva. Nu înjur pe nimeni, dar am pretenția ca nici alții să nu mă înjure.