Originally Posted by camelia_mi2004:
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am vazut de mult un film care mi-a placut f. mult,( m-a marcat) dar eram prea mica si nu mai tin minte titlul si nici actorii…
Era vorba despre un diavol care se intrupase intr-un
om si trebuia sa aiba neaparat un copil cu o pamanteanca – in felul acesta forta raului avea controlul deplin asupra pamantului si putea sa-l distruga.
Reuseste sa seduca o tipa, se poarta frumos cu ea la inceput, o lasa gravida, dar pe masura ce sarcina avanseaza, fata are tot felul de viziuni cu dezastrul ce urma sa vina daca nastea acel copil. El de asemenea incepe sa se transforme treptat in demonul ce era de fapt, sa-si arate adevaratul chip in fata tipei, mai ales cand isi da seama ca fata nu mai vrea sa dea nastere copilului. Incepuse sa-i fie si ei frica de ce s-ar fi putut intampla cu pamantul daca puneau stapanire fortele raului pe el. In final, mi se pare ca tipa se omoara, se arunca de la fereastra si salveaza pamantul de la dezastru.
Filmul avea niste efecte speciale si niste imagini super cu transformarile demonului cu chip de om ( mai ales in noptile cu luna plina).
Mi-ar placea mult sa-l revad, daca as sti cum se numeste…
A fost la tv ca un miniserial parca pana in anul 2000.
Va multumesc anticipat.
|
Imi aduc aminte de un film ce avea un asemenea subiect . Diavolul venea pe Pamant sa si-o traga cu o pamanteanca pentru a-l naste pe Antichrist. Titlul filmului era
End of Days.
Inca un film ... cu un asemenea subiect este :
The Omega Code
Incearca ....