Originally Posted by SMC:
Rifa,
Cronica unui film nu face referire decat la el insusi,la ceea ce a reusit sau a esuat si se raporteaza (cu exceptia binecunoscutelor comparatii cu filme ale caror tematica este asemanatoare),in perceptia cronicarului,la estetica lui singulara.
Asa ca,cronica favorabila de la "Splice" si nefavorabila de la "Inception",semnate de Pitt pe forum,n-ar trebui comparate impreuna.
Dar nu-i nimic daca ai gandit asa...am vazut si la case mai mari!
Imi amintesti amuzant de o nemultumire...
Cristian Tudor Popescu ,la aparitia Dictionarului Universal de Filme,era suparat nevoie mare ca autorul Tudor Caranfil ii daduse filmului "Dogma"(favoritul jurnalistului) doua stele,in timp ce "alte mediocritati" capatasera trei.
Te las,aici,sa intelegi tu dupa ce principii a functionat Caranfil. 
|
Iar tu cu tot comentariul tau lung cat 3 cepe si-un morcov n-ai inteles un lucru.
Sunt cu totul de-acord ca gusturile nu se discuta si alte balacareli/bazaconii d'astea inutile DAR una e sa spui "nu mi-a placut Inception dar mi-a placut Shutter Island" si alta e sa spui "nu mi-a placut Inception dar mi-a placut MacGruber"...
Sa fim seriosi, daca si Splice e un film care poate concura cu Inception din orice punct de vedere inseamna ca ar trebui cu totii sa nu ne mai "credem" cinefili si sa lasam pe altii, acesti "unu-doi", sa ne invete/arate care-s adevaratele valori cinematografice. Ma faci sa rad...
Splice este un esec pe langa Inception... daca iei in calcul macar executia, Inception are cam 20 de etaje si 12 caramizi peste Splice... macar din punctul asta de vedere si tot ii acorzi "cele bune"... Ma rog, noi, generatia asta "maltratata" cum zicea Pit de "camionagii" de la Hollywood nu avem cum sa intelegem multe lucruri si consideram in "prostia si naivitatea" noastra ca Inception e un film bun... ha ha ha. Traiesc in Romania si asta chiar ca-mi ocupa timpul...