Bine v-am gasit!

Cand am specificat ca "
reclama este sufletul comertului" am vrut sa subliniez in mod clar, cat de mult ne influenteaza publicitatea si ca totodata reclama cu privire la acest film a starnit multe curiozitati, iar modul in care a fost prezentat a dat de inteles intr-un fel sau altul ca ar fi o mare productie. Si acum sa fim seriosi, acest lucru este departe de a fi adevarat.
"Nu mi s a parut nimic interesant"- aici mai degraba am vrut sa evidentiez faptul ca acest film nu aduce nimic nou, nicidecum ca nu m-a impresionat povestea protagonistului. Acest gen de subiect mai este consumat de occidentali, pentru noi reprezinta insa ceva uzual, banal. Ba chiar mai mult, tin sa precizez ca i-am apreciat mult pe cei doi actori din rolurile principale si m am bucurat foarte tare pentru faptul ca incep sa fie descoperite noi talente si sa le fie date noi sanse actorilor din generatia tanara. O bila cat se poate de alba la acest capitol!
"Reteta de succes", nu stiu daca neaparat se pune problema de "preocuparea legitimä a cineastilor pentru ränile dureroase ale României", cat de faptul ca, expunerea acestei triste realitati aduce incasari considerabile. Ceea ce este un lucru destul de bun pe de o parte, insa pe de alta ne folosim de aspectele negative ale tarii noastre, cu care ne afisam peste hotare si apoi suntem uimiti de modul in care suntem priviti din exterior. Oare Romania nu poate fi prezentata si din perspectiva ei favorabila, care sa ne faca mandrii ca suntem locuitori ai acestei tari?

In masura in care mai putem fi mandrii bineinteles.....

)
Cat despre
"politica strutului" nu pot spune decat ca nu incearca nimeni sa fuga de realitate, ba din contra, ne luptam cu ea in fiecare zi, insa nevoia de "altceva" isi impune accentul in cinematografia noastra. Eu personal simt nevoia unui film romanesc de calitate, care sa nu ma lase sa ma dezlipesc din fata ecranului pana la final.
Sunt doar niste pareri si ma bucur foarte mult ca exista acest forum pe care le putem dezbate.
Toate cele bune!