View Single Post
Old 29 Aug 2010, 18:29   #166
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Draga mea dragonfly_drk,
am șters hiperlinkul ăla care te insulta, dar trebuie să mă crezi că singura mea intenție a fost să mă joc, să te văd tristă pentru câteva momente și apoi zâmbind și stergându-ți o lacrimă; am vrut să te surprind și să te emoționez, nicidecum să sugerez că tu ai fi ceva asemănător tipului psiho-social descris în acel clip hip-hop. Am șters hiperlinkul pentru că am înțeles că se putea într-adevăr interpreta și așa cum s-a grăbit protectorul tău s-o facă.
Nu intrasem în polemici cu tine. Nu am vrut să te atac și nici n-aveam vreun motiv s-o fac, căci nu mă simțisem în niciun fel ofensat de cele ce-ai scris ieri sau altcândva. Recunosc că nu admir stilul în care scrii, pe care-l găsesc prea infantil pentru vârsta pe care o declari, dar cred că tocmai el te face atât de adorabilă, mai ales celor cu complexul Lolitei - și sunt, slavă Domnului, destul și în forumul ăsta.

Acuzațiile numitului Columbeanu Mihnea Gheorghe nu mă mai ating în niciun fel, pentru că ceea ce a putut el să-mi atribuie ieri - „muntele de aberații demente și extremiste” - tocmai el, care a descris de atâtea ori modul în care i-ar vrea executați pe unii și pe alții!, tocmai el, care poftim! chiar și azi ne oferă apologia sistemului totalitar și a universului concentrațional!, face inutil orice dialog viitor. Admit că, mai ales în ultima vreme, am fost poate lipsit de tact, am făcut glume, poate nesărate, l-am luat peste picior uneori cu umor, alteori poate cu mai puțină inspirație, însă desfid nu doar pe sus-numit, dar și pe orice alt forumist să producă dovada acuzațiilor delirante reproduse mai sus între ghilimele.