le multumesc lui Pit, Omuldindulap, Judex, si Ipu (care intradevar m-a sfatuit atunci cand toata lumea ma hulea), precum si multor altora care m-au sustinut si m-au inteles si stiu cine sunt, de ce sunt capabila si ce fel de suflet am.
pe Ipu nu am vrut sa il jignesc cu afirmatiile pe care le-am postat (daca am facut-o, imi cer iertare) ci doar am vrut sa ii atrag atentia asupra unor idei fixe pe care le are. in rest, am spus si o mai spun fara menajamente ca e un om inteligent. (mesajul care l-a postat initial, si pe care l-a editat la insistentele lui Pit. m-a deranjat dar nu atat de mult sa spun ca m-a daramat.... daca intradevar as fi fost ca si persoana din clip, as fi fost vizibil deranjata, in schimb, cum nu sunt, aceste glume nu ma afecteaza pentru ca eu stiu ca nu sunt asa si asta conteaza cel mai mult)
In ceea ce il priveste pe Danonino, va rog sa verificati daca nu am dreptate: eu eram de doar cateva zile inscrisa pe forum cand a aparaut Domnul acesta si m-a atacat in mod gratuit, fara sa il ating cu nimic. era normal sa ripostez. eu de Danonino nu m-am legat decat in momentul in care m-a atacat sau am considerat ca nu face decat sa isi bata joc de forumul asta (exemplu clar la topicul cu declaratiile). nu atac decat atunci cand sunt atacata.
sunt aproape 100% sigura ca acum Danonino va spune ca si Judex s-a luat de mine... cu singura diferenta ca el si-a dat seama la timp ca a gresit si si-a cerut iertare... mi-a dat o sansa si acum stie ca nu merit sa se ia de mine. in schimb, Danonino nu cunoaste sesnul cuvantului remuscare si nu stie ce inseamna sa iti ceri scuze fata de o persoana fata de care ai gresit. dar asta nu ma opreste sa ii arat ca sunt mai presus decat el, si pot sa imi cer iertare, chiar daca stiu ca nu e vina mea... asa ca imi cer iertare fata de toate persoanele pe care le-am jignit intr-un fel sau altul, sau le-am deranjat cu ceva!
in rest, chiar nu mai am ce sa zic... aici e o jungla in care oricat de dura as vrea sa par, tot nu voi reusi sa fiu, ba chiar mai mult o dau in bara asa. si nu vreau ca lupta mea cu unii useri sa imi afecteze si comportamentul pe care il am in afara forumului. pentru ca in mod normal nu sunt baietoasa si nici tiganca.
daca nu crede nimeni nimic din ce am spus mai sus, eu n-am nimic de pierdut... nu o sa ii las pe altii sa lupte pentru mine. am dreptul la opinie si am dreptul sa mi-o exprim la fel ca toti cei de aici.
Last edited by dragonfly_drk : 29 Aug 2010 at 16:50.
|