@Daniel
Lasa deoparte totul. Esti tentat sa crezi ca oamenii care ti-au raspuns aici sunt rauvoitori, balcanici, invidiosi pe ideea ta etc. Asa e? Bine, uita ce ti-au spus ei. Acum, citeşte mesajul "de susţinere" al lui teo_k3. Nu te-apuca asa, usor, o anumita jena? Vezi ce parere are el despre film, dar mai ales vezi CUM scrie? E un record, cel putin pentru forumul asta, de erori gramaticale.
Asa ca te intreb: pui la indoiala tot ce ti-au spus ceilalti oameni (multi dintre ei cu experienta in film), in schimb te poti bucura de sustinerea unuia ca teo_k3? De ce te sustine? Nu te-ntrebi cum se face ca ai gasit sustinere doar din partea unui tip limitat, agramat, evident lipsit de orice experienta, ba chiar lipsit de multe altele?
Eu asa mi-as pune problema. Si as gandi ca am dat-o in bara cu primul scenariu (crede-ma, prietene, ca ai dat-o in bara rau de tot), dar asta nu inseamna ca n-am talent. Am nevoie doar de experienta si de multa munca. Te sperie faptul ca trebuie sa renunti la ce-ai facut pana acum si s-o iei de la capat? Atunci n-ai nici o sansa sa faci nimic in domeniul asta (si, cu regret o spun, nici in altele). Daca nu te sperie, atunci fa-o. Si o sa vezi ca sansele or sa apara.
@Pitbull
Nu-i deloc rea ideea ta de scenariu! Vorbesc serios si sunt convins ca, desi ai scris-o la misto, iti dai si tu seama de asta, la o privire mai atenta.
Last edited by Abbas : 29 Aug 2010 at 08:16.
|