Originally Posted by danielcozma230:
Filmul are 2 parti:
Prima parte
....
Doar la finalul primului scenariu se poate deduce ca mafiotul(Raul) a planuit fiecare rapire in parte.
Partea a 2-a.
- In partea a 2-a a filmului (scenariul nescris) familia primului frate geaman este rapita. Mafiotul ii cere acestuia sa vina sa-si ia famila de la banca pe care acesta urmeaza sa o sparga bazandu-se ca va veni si celalalt geaman.
...
|
io unu nu mă pricep la chestii de astea literare, da' am o nedumerire. tu când ai scris scenariul ăsta ai avut ceva în cap sau te plictiseai? da' când le-ai răspuns la oamenii ăştia, tot aşa, ai avut ceva în cap sau te plictiseai? te întreb pentru că ba zici una ba zici alta. ia citeşte încă o dată ce ai scris tălică cu mânuţa matale şi zi-mi şi mie, ca unui spectator simplu, de unde deduc eu la sfârşitul primei părţi că fiecare răpire (?) a fost plănuită de Raul, când familia unuia din ăia doi e răpită doar în partea a doua?
şi după aia zi-mi şi mie pe cine conta ăsta că o să vină la bancă
Originally Posted by danielcozma230:
...
--- 12) De ce spera sa vina ambii frati? Ce urmarea Raul prin toate astea?---
Planul lui Raul a fost ca doar unul din frati sa vina la banca. Politia urma sa afle mai tarziu de existenta celuilalt geaman.
...
|
şi ... te-ai uitat prea mult la filmele poliţiste 'ricane. când un ofiţer SRI (sau orice agent al unui serviciu de asemenea natură) e răpit, bătut, torturat, ăla nu se duce a doua zi la serviciu ca şi cum nimic nu s-are fi întâmplat. ...