View Single Post
Old 28 Aug 2010, 23:10   #154
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Să aducă cineva fiola cu amoniac! Câinele negru (în cerul gurii) a turbat!

Dulăule, înțeleg că ai un interes special în problema asta, dar era bine, elegant, corect să fi avut aceleași reflexe ori de câte ori prietena ta a rămas cu onoarea nereperată. Altfel, consider atitudinea ta discriminatorie și jignitoare. Din delicatețe pentru amica ta, care, în fond nu mi-a greșit cu nimic, n-am să redau aici murdăriile care i-au fost adresate de alții și care, deși există încă la diverse rubrici ale forumului, nu te-au făcut să iei vreo atitudine împotriva celor care le-au postat.

Deși puteai rezolva situația asta prin mesageria privată, ca atunci (știi tu bine când!), ai preferat s-o expui în public, să te dai în spectacol. Nici nu mai comentez enormitatea de a mă acuza de „muntele de aberații demente și extremiste pe care le lăbărțez pe forum”. Dacă mă ataci, pot produce tone de monstruozități, instigări la crima de omucidere și multe alte formulări regretabile postate de matale aici. Singurul cu adevărat intolerant (dealtfel, agresiv chiar și în momentul în care semnează) și care nu suportă opiniile diferite tu ești, din păcate.

Cu amenințările tale ai exact lipsa de delicatețe a celui care, confruntat cu resemnarea suveranului, îi flutură o foaie pe sub nas și-i spune: „Cum, majestate, cum n-avem cu ce să-l înfundăm? Iată aici scrisoarea! Insultă adusă unui fost președinte al Consiliului de Miniștrii!”

„Eu nu mă pot bate cu d-ta. N-am nici geniul, nici vârsta, nici condeiul și nici situația d-tale. N-am nimic. D-ta ai totul. Dar din adâncul sufletului lovit și nedreptățit îți strig și îți voi striga din adâncul gropii: ești un necinstit sufletește, căci ți-ai bătut joc pe nedrept de sufletele noastre nevinovate!”