View Single Post
Old 27 Aug 2010, 23:47   #67
danielcozma230
Novice

danielcozma230

Send a message via Yahoo to danielcozma230
Din raspunsul tau am inteles urmatoarele:
- 1 -
- Sinopsisul filmului nu e bun, e chiar prost! Aici pot sa-ti dau putin dreptate.
- Poti te rog sa-mi spui de unde pot sa iau un sinopsis de film pentru a face o analogie cu al meu?

" Nu merita facut - n-ar întelege nimeni despre ce e vorba în el."
Daca ai citit tot scenariul o sa-ti dai seama ca multe din lucrurile care se intampla pot fi interpretabile doar la finalul scenariului.

Filmul are 2 parti:

Prima parte
- Un mafiot care vrea sa fure niste documente secrete afla de existenta a 2 frati gemeni si se hotaraste sa se foloseasca de acestia.
In prima parte a filmului le vinde acestora niste heroina si vrea sa vada de ce sunt capabili sa faca cei doi gemeni.
Vazand ca cei doi sun capabili sa omoare pentru a supravietui se hotaraste sa se foloseasca de ei. Acesta isi face operatie estetica pentru a arata ca si cei doi gemeni.
Unul dintre gemeni lucreaza la SRI iar celalalt se ocupa de programare.
Doar la finalul primului scenariu se poate deduce ca mafiotul(Raul) a planuit fiecare rapire in parte.

Partea a 2-a.
- In partea a 2-a a filmului (scenariul nescris) familia primului frate geaman este rapita. Mafiotul ii cere acestuia sa vina sa-si ia famila de la banca pe care acesta urmeaza sa o sparga bazandu-se ca va veni si celalalt geaman.
Unul din gemeni este surprins in schimbul de focuri dintre politie si mafie. In cele din urma politia isi da seama ca exista 2 gemeni care devin primi suspecti.
In finalul scenariului vei intelege ca tot ce s-a intamplat in cele doua parti ale filmului a fost pus la cale de geamanul care lucra la SRI pentru a pune mana pe documentele de care stia doar mafiotul.

- 2 -
"efortul de a-ţi explica ce nu merge ar fi prea mare."

- totusi, daca ai timp te rog sa-mi zici ce anume nu ar merge?

- 3 -
"Eu îţi voi trimite feedback-ul promis, dar va fi scurt. Nu pune la suflet, nu e sfârşitul lumii!"

Astept fetback-ul tau.
Nu poti sa nu pui la suflet ce-ti spune cineva mai ales cand investesti ceva munca in a face un scenariu.
Din greseli se pot invata multe lucruri daca ai cine sa te corecteze si sa-ti spuna unde ai gresit.
danielcozma230 is offline   Reply With Quote sendpm.gif