View Single Post
Old 27 Aug 2010, 15:36   #66
c.ghevara
Guru

c.ghevara

@abbas

Recunosc! E mai uşor să nu ignori scenariile bune, şi eşti mai motivat să răspunzi sau să trimiţi un feedback unui scenariu pe care poţi să-l comentezi, în loc să fii silit să trânteşti: ”E o tâmpenie!”.
Am înţeles ideea ta, dar cred că nu ţi se răspunde, mai degrabă, pentru că nici nu a fost citit. Îmi vine greu să cred că cineva care îşi petrece o oră sau două citind un scenariu nu ar avea un minut ca să trimită un răspuns pe mail. Sigur, nici dacă ţi se răspunde nu înseamnă că scenariul e bun, obligatoriu.

@pitbull, abbas
Mă simt ca Sailor (Wild at Heart), la sfârşitul secvenţei în care o ia în freză şi vede lumina:" I also want to thank you fellas, you've taught me a valuable lesson in life! Lulaaaaaa!" M-am (i)luminat! Sfaturile mele erau valabile pentru un tânăr de 17-18 ani care doreşte, cu ardoare, să filmeze un scurtmetraj. Situaţia e alta. Sfaturile voastre şi sfaturile mele sunt la fel de bune pentru că... ar avea acelaşi efect. Am citit scenariul.

@daniel
Uită ceea ce ţi-am scris! Nu te chinui să faci filmul. Din două motive. 1. Nu vei reuşi, deşi nu e nimic complicat. 2. Nu merită făcut - n-ar înţelege nimeni despre ce e vorba în el. Încearcă să aplici sfaturile celorlalţi (pitbull, abbas, lecart), deşi eu sunt sceptic că ai putea reuşi. Există prea multe lucruri de recuperat, lucruri care trebuiau făcute la timpul lor.
Cred că după ce-ţi citeşte sinopsisul, niciun producător nu se mai osteneşte cu scenariul. Bănuiesc că s-a întâmplat la fel şi la concursul HBO. Juriul HBO nu trimite feedback-uri nimănui. Cât priveşte casele de film, nimeni nu îţi va trimite nici măcar un răspuns - efortul de a-ţi explica ce nu merge ar fi prea mare. Mă tem că astfel de scenarii le întăresc producătorilor ideea că scenariile nesolicitate nu merită citite, fără o minimă recomandare. Eh, poate că va apărea cândva, şi în România, veriga agenţilor. Eu îţi voi trimite feedback-ul promis, dar va fi scurt. Nu pune la suflet, nu e sfârşitul lumii!

Last edited by c.ghevara : 27 Aug 2010 at 21:22.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif