View Single Post
Old 27 Aug 2010, 08:37   #56
c.ghevara
Guru

c.ghevara

@Pitbull
Ai perfectă dreptate în sfaturile pentru Daniel. Ba, chiar i-ar prinde bine să termine o facultate, să devină regizor cu diplomă, să acumuleze experienţă... Eu am încercat să ţin cont de vârsta lui şi de nivelul său de experienţă care transpare din ceea ce scrie. Mă îndoiesc că, la 18-19 ani, Daniel va avea răbdarea să aştepte 4-5 ani. Sunt convins că se va apuca de ”filmul” lui acum, sau nu îl va mai face niciodată. Uneori îţi dai seama de multitudinea problemelor şi de dificultatea lor doar atunci când dai cu capul de prima dintre ele. Daniel întreba CUM să facă filmul, nu DACĂ e cazul să-l facă. Am presupus că nici nu concepe că s-ar putea să nu fie cazul...

@abbas
Un scenariu prost nu exclude un feedback (bun). Nici casele de film, nici regizorii nu primesc zeci de propuneri, nu sunt îngropaţi până în gât în scenarii, ca să n-aibă timp să trimită un răspuns de un rând. Chiar dacă ar fi de genul: ”Am primit scenariul tău. Nu mă interesează. (opţional) E prost.”
Nu e nepoliticos să trimiţi un feedback negativ, direct. Lipsă de politeţe e să nu trimiţi un răspuns. Şi cam asta se întâmplă. Question de visage!

Last edited by c.ghevara : 27 Aug 2010 at 08:56.
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif