View Single Post
Old 27 Aug 2010, 07:44   #85
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Dom'le, nu pot avea exact aceleași parti pris-uri cu tine - e normal dpdv logic și statistic. E firesc și anticipabil să avem și opinii diferite. În altă ordine de idei, nu-mi mai întocmi dosare dacă tot nu înțelegi ce vreau eu când emit unele opinii. Poftim! Ești atât de nedelicat încât să mă acuzi de cenzură pe mine, care am cerut numai decență și editarea cuvintelor obscene; pe mine, care le-am luat apărarea atâtor nedreptățiți, deși tu, demascatorul meu, dai periodic indicații de cenzurare, mutare, suspendare - asta când nu intimidezi sau nu ștergi fraze sau mesaje întregi tu însuți.

Recunosc că Radu Muntean mi-e antipatic, pentru că are un comportament auctorial de golan: face reclamă exploatării sexuale în Boogie; promovează ura interetnică și violența în general, dar pe de altă parte glorifică absolvirea de sine în Furia; în plus, refuză să vadă evenimentele din `89 nu cu înțelegerea spectatorului de atunci, ci cu discernământul omului informat din 2004. Pe de altă parte, mi-e odioasă mentalitatea (ușor de sesizat prin comparație cu atitudinea să zicem cea a lui Puiu, care a trăit în Occident) a lui Muntean, de complex de inferioritate românesc combinat cu aberantul complex de superioritate față de conaționali: cretinul ăla care striga la comandant că e comunist e cel mai fidel alter ego al realizatorului Hârtiei, după părerea mea.

Last edited by Ipu : 27 Aug 2010 at 07:47.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif