View Single Post
Old 26 Aug 2010, 21:25   #82
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Sunt din ce în ce mai încredintat cä te joci.
E clar cä nu esti nici prost, nici incult... Ar fi neverosimil ca toate atitudinile tale diametral opuse realitätii (atât de numeroase!) sä fie simple erori - mai ales cä sunt însotite de niste jonglerii bizare si irationale, de multe ori denaturând adeväruri evidente sau inserând vizibil elemente fictive.
(Cele mai flagrante exemple care-mi vin în minte: apologia lui Vadim, victimizarea lui Iaurticä, sustinerea cenzurii olgutesti, presupusa folosire a cenzo-softului de uz propriu, vituperarea contra Mädälinei Manole, cruciada împotriva bancurilor cu blonde si asiatici, iesirile extremiste apropo de unghiul teologic asupra tragediei de la Giulesti, iar acum, aceastä simulare voit stângace, care satirizeazä unele clisee de viziune si mentalitate, a unui film foarte bun.)
Nimeni n-ar putea emite o asemenea succesiune de anti-adeväruri; un prost sau un nebun ar gresi aleatoriu, nu regulat; un om inteligent si normal (cum pari sä fii tu), ar gresi într-un procentaj rezonabil, nu atât de exagerat.
Am, asadar, convingerea tot mai fermä cä e un experiment deliberat (oarecum similar cu acea serie de poll-uri hazliu-futile apropo de numele, costumele, decesele, procesele, miasmele si orgasmele personajelor lui Nicolaescu). Iti alegi câte o atitudine cât mai aberantä si mimezi sustinerea ei, pentru a testa fie reactiile noastre, fie propria ta capacitate de a opune asa-zise argumentatii absurde. Jocul e interesant, dar cred cä de-acum, fiind devoalat, îsi va pierde farmecul (pe mine deja nu mä mai incitä). Hai sä cäutäm altul, la fel de inedit si insolit.

Last edited by Pitbull : 26 Aug 2010 at 21:57.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif