View Single Post
Old 25 Aug 2010, 22:57   #921
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

@Rapture daca viata nu a fost niciodata usoara, de ce unora le este?... nu ma plang, sau cel putin nu vreau sa ma plang... dar nici nu am de gand sa stau cu mainile in san sa ii vad pe altii cum sug energia celor din jur si se hranesc cu ea... vampiri ai societatii, jur...
nu pot sa spun ca la varsta mea sunt matura... dar nici nu vreau sa fiu... de ce sa fiu?... ca sa uit sa zambesc?... nu merci... oamenii maturi, devin cu timpul sobrii... eu vreau sa pastrez, la varsta mea, o farama de copilarie... am voie sa visez, nu?... visele nu fac rau la nimeni... ce nu te doboara te intareste, etc, etc... le stii si tu prea bine toate astea... in fond, daca mi-ai spus sa fiu matura, ma gandesc ca si tu la randul tau esti matur... si iti place?... pentru ca eu nu pot sa concep cum poate un om sa stea toata ziua si sa beleasca ceva... si sa nu zambeasca... da, intradevar, cand esti matur, gandesti mai limpede... dar nu e o regula... sunt pe forumul asta multi oameni maturi care nu gandesc limpede.

@omuldindulap. multumesc din nou... indeed, all i need is patience...
din pacate, sunt o fetita nerabdatoare si "obraznica", de cele mai multe ori. la naiba, mi-a scapat!
hai ca m-ai facut sa zambesc...