Originally Posted by Krieger:
Are cineva informatia exacta, oficiala, despre cati bani a primit proiectul respectiv , sau ca deobicei sunt pure speculatii?
|
Scuzele mele, informatia data de mine e complet gresita, am confundat cu suma solicitata. Am verificat din nou pe site, suma e undeva in jurul a 82.000 de euro. Puteai sa ma corectezi insa la timp, dar accept ca ar fi trebuit eu sa fiu mai atent.
Abbas, nu m-am retras. Ca sa te retragi trebuie sa ai ceva care in fata care sa te puna pe fuga, ori crede-ma, nu este cazul.
|
Prin "retras" nu m-am referit la fuga de pe forum, ci la faptul ca ai inceput s-o faci pe nestiutorul, mai ales unul care o da cu bata-n balta. Ulterior ai deconspirat faptul ca ai "o experienta mult prea vasta la nivel international". Eram convins ca esti unul dintre cei implicati, probabil chiar regizorul (atentie, am folosit masculinul intentionat), ai intrat aici sa ne provoci o indignare care, sperai tu, te va ajuta intr-un fel in urma contestatiei pe care ati depus-o. Asa e ca am dreptate? A fost o ipocrizie. Era ok sa nu-ti dai numele, nici eu n-o fac. Dar totul a fost o regie ieftina, in speranta unui sprijin, oricum minor, pe un forum. Ca un om care e prea inteligent ca "sa fie cazul" sa fie pus pe fuga, trebuia sa intelegi la ce ma refer.
UN ANIMATOR EXPERIMENTAT (nb) nu produce mai mult de 30 de secunde de animatie pe luna la o calitate super.
|
Despre ce discutam oare noi aici? Despre un film de animatie la "o calitate super"? Cu o asemenea idee, da-mi voie sa ma indoiesc, am explicat de ce. Cu un asemenea "concept teaser", da-mi voie sa ma indoiesc si mai tare, caci un proiect de "o calitate super" nu are voie sa fie astfel anuntat! Vorbim deci, dupa toate aparentele, despre o shusha romaneasca. Da, daca era vorba despre un proiect mare, american, acceptam cele 30 de secunde ale tale. Asa insa, din ce am vazut, ma indigneaza de-a dreptul. Este evident ce film vreti sa faceti, deci nu-mi veni cu exemple care nu-si au locul in context.
Cu regret trebuie sa spun ca in aceasta tara nu se poate naste nimic bun, totul este plin de ura si putregai raspandit de tocmai de cei care ar trebui sa taca iar cei care ar trebui sa duca asemenea discutii ori sunt prea ocupati sa lucreze ori sunt pur si simplu scarbiti.
|
Nu, domnule. In aceasta tara nu se poate naste nimic bun pentru ca e poluata cu productii ieftine, de orice fel ar fi ele, care primesc bani de la stat in mod discretionar. In aceasta tara nu se naste nimic bun pentru ca mai toti apeleaza la tertipuri jenante si la smecherii balcanice in numele culturii si al spiritualitatii. Daca spuneai asa si recunosteai macar printre randuri ca, intr-un fel sau altul, si tu te-ai putea include in asta, nu mai iesea nici o discutie. Dar tu ai venit pe forum cautand altceva, deja am explicat ce. Stii foarte bine ca am dreptate.