View Single Post
Old 25 Aug 2010, 12:27   #29
Krieger
Novice

Krieger

Are cineva informatia exacta, oficiala, despre cati bani a primit proiectul respectiv , sau ca deobicei sunt pure speculatii?

Abbas, nu m-am retras. Ca sa te retragi trebuie sa ai ceva care in fata care sa te puna pe fuga, ori crede-ma, nu este cazul.

Despre animatie in general. Am o experienta mult prea vasta la nivel international ca sa-mi dau seama ca sunt cateva persoane care cocheteaza cu animatia si persoane care habar nu au despre ce se discuta. UN ANIMATOR EXPERIMENTAT (nb) nu produce mai mult de 30 de secunde de animatie pe luna la o calitate super. Animatia de film este una cea din industria jocurilor este cu totul si cu totul alta. Nu intru in detalii tehnice dar cu mare placere va invit la cursuri de animatie, tinute de cativa colegi, incepand din aceasta toamna. Daca nu as fi cunoscut foarte bine ce inseamna animatia, in urma acestor discutii, as fi luat foc si eu. Cu regret trebuie sa spun ca in aceasta tara nu se poate naste nimic bun, totul este plin de ura si putregai raspandit de tocmai de cei care ar trebui sa taca iar cei care ar trebui sa duca asemenea discutii ori sunt prea ocupati sa lucreze ori sunt pur si simplu scarbiti. De aceea marile "creatii romanesti" au fost si vor fi facute si recunoscute doar dupa ce primesc o apreciere in alta parte decat in Romania. Am avut ocazia sa lucrez in proportie de 90% pentru productii internationale si am produs in afara tarii. Acolo romanii sunt real apreciati si chiar au realizat ceva in timp ce aici toata lumea le spunea, ca si pe acest forum, ca sunt niste ratati.

Last edited by Pitbull : 25 Aug 2010 at 12:32.
Krieger is offline   Reply With Quote sendpm.gif