View Single Post
Old 25 Aug 2010, 06:59   #25
Abbas
Junior

Abbas

Originally Posted by c.ghevara:
Să fie animaţia mai scumpă oare? E mai simplu cu actorii? Nu cred că Donald Duck avea onorariu mai mare decât Robert De Niro. Glumesc.

Animatia e intr-adevar mai scumpa, dar nici chiar asa. Daca e 3D e chiar foarte scumpa, dar te-apuca durerea de cap cand citesti ce zice Krieger, ca un animator face cam 30 de secunde pe luna. E tare lenes animatorul ala, daca numai atata face. Munca oricum e diferita, nu se poate contabiliza asa, ca se lucreaza in echipa: unii sunt la decoruri, altii la animatia propriu-zisa. Dar se face mai mult de-atat, te asigur.
Vine apoi partea cu aparatura: dar ei fiind casa de productie care cer bani pe un proiect de animatie oare n-ar trebui sa aiba deja ceva aparatura? Ca din cate vad si din cate sustin unii se baga la cheltuieli inclusiv pentiumurile. Oare casa asta de productie e o hala goala in care vine CNC-ul si da totul ca sa se poate face Scrisoarea III?
Mai e ceva: dupa teaser se intelege ca filmul asta va fi facut pe o mare si smechera combinatie de 2D cu 3D, iar in cazul asta costurile se vor subtia dramatic.
In fine, ma distreaza cum s-a retras Krieger: ca el nu e implicat, ca cica doar s-a documentat despre una-alta si l-a cucerit proiectul. De la barbile astea mi-a crescut si mie barba desi n-am purtat niciodata una. E clar ca omul e implicat si acuma, dupa ce a vazut reactiile la proiectul lui, da inapoi.
Abbas is offline   Reply With Quote sendpm.gif