Originally Posted by danonino:
Originally Posted by dragonfly_drk:
Originally Posted by Pitbull:
O cautä, o primeste, scurt. Si, ai dreptate: datul cu mätura peste ciurucuri ne face mai buni - dupä cum indiferenta fatä de asemenea rebuturi umane chiar e de condamnat.
|
Pit, nu tin cu Danonino... mi se pare cel mai grosolan om de care am auzit in viata mea... are niste idei mai fasciste decat fascismul si mai comuniste decat comunismu... dar te intreb: cu ce rost sa te iei de el?... crezi ca rezolvi ceva?... Danonino va ramane toata viata un anonim ascuns in spatele unui forum... iar in viata reala, un veterinar ambulant care nici macar nu iubeste animalele... asa ca propun... sa nu il mai bage nimeni in seama... pana la urma, se va evapora incet cand va vedea ca nu ii mai da nimeni atentie...  ca de primit avertismente, vad ca nu primeste, oricat de mult ar injura... iar pentru asta, rusine celor in masura sa ia masuri... 
|
Nu stii nici macar ideile de baza ale fascismului si comunismul, dar te folosesti de ideologiile astea fara avea nici o idee despre ele.
Deci, sa lamurim cate ceva. Pe tine te-a injurat Judex de toti decedatii tai, iar tu acuma il pupi in fund cu insistenta, in fiecare topic in care il gasesti.
Tu cauti cu disperare aprobarea multora de pe forum. Esti de acord cu absolut tot. Tu nu mai ai mult pana infiintezi fanclubul Pitbull, in care tu o sa postezi folosind alte cuvinte textele lui, a se intelege ca esti de acord cu el si ca ideile tale sunt ideile lui cu alte cuvinte.
Chiar ignora-ma, te rog! Tu te-ai bagat in seama cu forta. Ti-am mai spus sa ma ignori, te rog sa incerci macar.
Ma faci "anonim pe un forum". Ti se pare tie ca as vrea sa epatez? sa ies din anonimat? Cand ti-am dat eu de inteles asta?
|
habar nu ai ce stiu eu despre fascism si comunism... stiu destule incat sa stiu ce am vrut sa spun cand am spus chestiile de mai sus.
pe Judex nu il pup in fund. il respect pentru ca el a stiut cand sa se opreasca, pe cand tu habar nu ai ce inseamna Stop.
daca ar fi fost sa fiu de acord cu absolut tot, as fi fost de acord si cu tine... ca si tu faci parte din forumul asta. iar daca ar fi fost sa fie cat pe ce sa infiintez funclubul Pitbull nu l-as fi contrazis mai sus... citeste cu atentie... nu eram de acord cu el in postarea aia si sunt multe alte postari in care nu sunt de acord cu el... si sunt si multe alte postari in care nu sunt de acord nici cu Judex... si sunt foarte multe postari in care nu sunt de acord cu tine sau cu altii... asa ca nu poate fi vorba sa caut aprobare... nu imi trebuie aprobarea nimanui sa spun ce simt si ce gandesc indiferent ca opiniile mele coincid sau nu cu ce se spune.
nu e vorba ca mi-ai dat de inteles ca ai vrea sa iesi din anonimat... ci pur si simplu, iti spun ca si daca ai vrea sa iesi din anonimat, tot nu ai reusi... pe forumul asta exista doua categorii de oameni... cei care sunt de valoare, si cei care nu stiu decat sa umple forumul cu porcarii... nu spun ca eu am valoare... sunt mica pe langa multi de pe aici... dar macar incerc sa ma perfectionez, sa fac cat mai putine gafe... pe cand, tu faci pe zi ce trece tot mai multe... daca te deranjeaza atat de multa lume, de ce nu le spui frumos, sa te lase in pace?.... a, si vezi... esti mincinos... de foarte multe ori tu ai inceput sa injuri... tocmai deaia acum se ia lumea de tine neconditionat...
P.S. cum sa te evit cand spui asemenea porcarii?