View Single Post
Old 23 Aug 2010, 12:28   #907
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

@Ipu:
Ca de-atâtea ori, vorbesti în necunostintä de cauzä.
Iaurticä a insultat primul, neprovocat, cu agresivitatea lui tembel-arogantä de microb social. Si de-atunci, a tinut-o într-una tot asa. Nu el s-a apärat, ci noi am ripostat, ca reactie la atacurile lui nemotivate.
Deci, Ipulache, acum te-ai lämurit. Mä bucur cä ai înteles, si retractezi fabulatiile din mesajul de mai sus, în care ti-l imaginai pe virus ca pe o biatä cäprioarä cu genotip echilibrat (cä väd cä-ti place sä te joci cu terminologia de specialitate) ce ar reactiona legitim la atacurile miselesti ale porcilor de câini nerusinati din jungla forumistä.
Dar cel mai mult m-as bucura dacä, de-acum încolo, ai înväta ce riscant si dezonorant e sä-ti confunzi propriile supozitii cu realitätile, si n-ai mai emite niciodatä concluzii înainte de a te informa adecvat.

On-topic:
Sunt nefericit fiindcä un viermisor al îndoielii, ticälos si pervers, îmi roade sufletul, mârâindu-mi telepatic: "Degeaba! Degeaba! O s-o rästälmäceascä si de data asta, numai ca s-o tinä pe-a lui!" Si iar voi plânge figurativ dupä boabele de orz...

Last edited by Pitbull : 23 Aug 2010 at 12:31.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif