Originally Posted by dragonfly_drk:
Originally Posted by Pitbull:
O cautä, o primeste, scurt. Si, ai dreptate: datul cu mätura peste ciurucuri ne face mai buni - dupä cum indiferenta fatä de asemenea rebuturi umane chiar e de condamnat.
|
Pit, nu tin cu Danonino... mi se pare cel mai grosolan om de care am auzit in viata mea... are niste idei mai fasciste decat fascismul si mai comuniste decat comunismu... dar te intreb: cu ce rost sa te iei de el?... crezi ca rezolvi ceva?... Danonino va ramane toata viata un anonim ascuns in spatele unui forum... iar in viata reala, un veterinar ambulant care nici macar nu iubeste animalele... asa ca propun... sa nu il mai bage nimeni in seama... pana la urma, se va evapora incet cand va vedea ca nu ii mai da nimeni atentie...  ca de primit avertismente, vad ca nu primeste, oricat de mult ar injura... iar pentru asta, rusine celor in masura sa ia masuri... 
|
Nu stii nici macar ideile de baza ale fascismului si comunismul, dar te folosesti de ideologiile astea fara avea nici o idee despre ele.
Deci, sa lamurim cate ceva. Pe tine te-a injurat Judex de toti decedatii tai, iar tu acuma il pupi in fund cu insistenta, in fiecare topic in care il gasesti.
Tu cauti cu disperare aprobarea multora de pe forum. Esti de acord cu absolut tot. Tu nu mai ai mult pana infiintezi fanclubul Pitbull, in care tu o sa postezi folosind alte cuvinte textele lui, a se intelege ca esti de acord cu el si ca ideile tale sunt ideile lui cu alte cuvinte.
Chiar ignora-ma, te rog! Tu te-ai bagat in seama cu forta. Ti-am mai spus sa ma ignori, te rog sa incerci macar.
Ma faci "anonim pe un forum". Ti se pare tie ca as vrea sa epatez? sa ies din anonimat? Cand ti-am dat eu de inteles asta?
@ipu
Posibil sa fi chiar singurul care a observat ca nu eu incep sa injur.
Despre Pitbull, eu i-am spus de mai multe ori sa ma ignore, sa nu se mai bage cu mine in seama. Ghici ce. Nu a inteles.
Sunt la facultate, acolo sunt fel de fel de cadre universitare. Elena Udrea e lector, din gura scuipa numai respect.
Daca era asa bun, era in stare sa puna la punct un pusti arogant.
@Pitbull
Trai-ti-ar ! Ignora-ma!