View Single Post
Old 23 Aug 2010, 12:07   #904
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Originally Posted by Pitbull:
Nu sunt, mäi, cadru universitar - sunt profesor particular si atât.

Asta da gafă! Scuze, a fost complet neintenționată!

Originally Posted by Pitbull:
Si nu-l mai prezenta pe dobitocul ästa obraznic si nesimtit pe post de victimä färä apärare, cä din nou dai cu oistea-n gard, si mai räu decât cu alte ocazii. O cere, o primeste - scurt. Si, ai dreptate: datul cu mätura peste ciurucuri ne face mai buni - dupä cum indiferenta fatä de asemenea rebuturi umane chiar e de condamnat. Dacä selectia naturalä e deficitarä, mäcar putinä selectie socialä sä facem. Päcat cä nu se moare de prostie (nici chiar în combinatie cu fudulia). Dar tintuirea la stâlpul infamiei tot ne mai stä la îndemânä. (Si sä nu-mi vii iar cu texte de-alea präfuite gen "cine-ti dä dreptul", cä s-au värsat de mult. Avem nu doar "dreptul", ci chiar DATORIA de a aräta cu degetul agentii patogeni din societate, de a-i izola mäcar, dacä neutralizarea completä nu e posibilä.)

On-topic:
Sunt sincer nefericit cä un om altminteri plin de calitäti, ca Ipu, comite uneori niste erori de judecatä de-a dreptul înspäimântätoare. (Dar stiu cä n-o face cu gând räu, si asta-mi mai atenueazä putin nefericirea.)

Orice fiară, fie ea căprioară ori iepure de câmp are înscris în codul genetic ca atunci când e în( )colț(ită) să muște. Înainte de a se transforma el însuși în agresor, danonino a fost victima unor focuri de-alea de se trag în Orientul Mijlociu sau chiar în cel Apropiat cu prilejuri fericite. Din păcate, o altă persoană care a fost grav insultată (nici nu mai importă de cine, căci în fond îl socotesc prieten) și care nu e foarte departe de profilul intelectual al sărmanului nino, a devenit, culmea! agresor pentru colegul ei suferință. Nu întâmplător ți-am dat să citești cum eram eu tratat în aprilie. Unde sunt acum cei care mă loveau? Cei care n-au fost alungați sau care nu s-au auto-exilat au învățat să mă respecte!
Deși ți-am mărturisit în nenumărate rânduri că te prețuiesc pentru că am ce învăța de la tine - în ciuda impasului gnoseologic în care te afli, acum că ai ajuns să-ți epuizezi toate dubiile, rămânând numai cu certitudinile și cu aroganțele sigure pe ele -
cred că, fără să te te consider pe tine însuți intolerant ori grosolan, ești unul dintre principalii vinovați (sau dintre principalii agenți cauzatori, ca să nu te acuz) ai nivelului de intoleranță și de bădărănie care caracterizează în prezent acest forum. Acei colegi ai tăi mai tineri care se uită la tine cum la Cristos înțeleg din atitudinea ta că singura modalitate de a te impune într-o dispută este desființarea totală a adversarului, umilirea lui, exterminarea.