View Single Post
Old 23 Aug 2010, 11:18   #900
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu sunt, mäi, cadru universitar - sunt profesor particular si atât.
Si nu-l mai prezenta pe dobitocul ästa obraznic si nesimtit pe post de victimä färä apärare, cä din nou dai cu oistea-n gard, si mai räu decât cu alte ocazii. O cere, o primeste - scurt. Si, ai dreptate: datul cu mätura peste ciurucuri ne face mai buni - dupä cum indiferenta fatä de asemenea rebuturi umane chiar e de condamnat. Dacä selectia naturalä e deficitarä, mäcar putinä selectie socialä sä facem. Päcat cä nu se moare de prostie (nici chiar în combinatie cu fudulia). Dar tintuirea la stâlpul infamiei tot ne mai stä la îndemânä. (Si sä nu-mi vii iar cu texte de-alea präfuite gen "cine-ti dä dreptul", cä s-au värsat de mult. Avem nu doar "dreptul", ci chiar DATORIA de a aräta cu degetul agentii patogeni din societate, de a-i izola mäcar, dacä neutralizarea completä nu e posibilä.)

On-topic:
Sunt sincer nefericit cä un om altminteri plin de calitäti, ca Ipu, comite uneori niste erori de judecatä de-a dreptul înspäimântätoare. (Dar stiu cä n-o face cu gând räu, si asta-mi mai atenueazä putin nefericirea.)

Last edited by Pitbull : 23 Aug 2010 at 11:26.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif