Asa si asa, dar cu mult peste cretinitatea de Clash Of The Titans.
Nu am jcuat jocul.
Ca poveste nu exceleaza, scenariul e compus in mare parte din clisee. Regia e ok, scenele de actiune sunt misto, insa parca e prea mult parkour antic, cand nu deschide gura, printul sare de pe cocioabe.
Personajul del mai interesant a fost "antreprenorul necinstit",avea viziune economica pt vremea lui, ura statul, se pricepea la PR, misto. Singurul lucru unic in film.
Despre print si printesa, stiam deja ce au sa-si zica, ce or sa faca, cum o sa decurga toata treaba. Am mai vazut cuplul asta de nspe mii de ori, si varianta asta mi s-a parut mediocra, nimic special. Nici un actor nu excelat, nici unul va fi tinut sau va avea ca referinta rolul din acest film.
Tipa nu e Megan Fox, Gemma e doar good-looking at best, adica nu e chiar frumoasa, gasesti destule ca ea.
Despre acotrul care l-a jucat pe print pot sa spun ca e slab. Nu mi se pare ca are prezenta si carisma pe care personajul o cere.
Aproape toate personajele, twisturile si modul de derulare al intrigi au fost copiate.
Filmul se poate compara cu Clash Of The Titans, care e tot un film despre o poveste fantastica. Desi povestea din Clash of The Titans e mult mai buna si mai interesanta, e foarte prost pusa pe ecran. Prince Of Persia e un film ok, nu o sa te lase impresionat mai mult de 2 zile.
|