Originally Posted by buticut:
Disciple, Dom era special pentru ca era cel mai bun la asa ceva, plus ca nu doar fura ideile, ci le si planta. Eu am simtit ca a reusit sa transmita niste sensuri emotionale; tocmai datorita faptului ca Dom amesteca 'personalul' cu afacerile sale, risca sa piarda tot. Da, ma asteptam ca subconstientul lui Dom sa fie ceva mai...indraznet, fiindca toate chestiile XXX care ne mai apar din cand in cand in vise, de acolo vin  , dar Nolan nu pare genul care sa apeleze la asemenea mijloace pentru a atrage publicul, la el romantismul este mai mult sugerat, decat aratat, poate din dorinta de a nu ne distrage atentia de la esential.
|
Corect. Ebert a avut un comentariu detaliat legat de Inception. A spus ca este un film ce prinde mai greu la publicul de varsta sa. Motivele? Destule... In acelasi articol sugereaza ca in timp filmul va ramane la nivelul lui Matrix sau chiar va depasi acel stagiu... Motive? Destule...
Ebert mi se pare unul din cei mai buni (daca nu cel mai bun) critici profesionisti din Statele Unite... Consider ca parerea lui cantareste destul intr-o discutie despre filmuletele astea... Desi favoritul meu e Roeper, pentru ca analizeaza filmele asa cum sunt si nu cauta in orice filmulet arta nevazuta sau neinteleasa, Ebert, Scott, Travers sau Phillips sunt criticii ale caror pareri sunt sunt cele mai apropiate de un adevar general...