Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 15 Aug 2010, 15:38   #755
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by danonino:
tu esti cretin. Ti se pare tie ca nu stiu ce e aia tonifiere dupa ce ti-am spus sa te uiti la un maratonist?

Tu o ceri cu disperare, nu gluma. Am spus "si la sala", asta implica faptul ca mai sunt si alte posibilitati. Cica la sala ai banda, bicicleta, cand ploua, cand vine taifunul, cand nige si e frig de ti se congeleaza copii mormoloci, poti sa mergi la sala sa faci cardio.

Cum abdomenul nu se lucreaza cu impinsul de la piept? nu cred asa ceva. Sigur?

Omuletii aia albastri sunt in principiu oamenii din preajma antichitatii, care vanau, mancau si se futeau. Ghici ce, si atunci existau grasi.

Am eu curiozitatea asta, de ce nu sunt grasi in film?
Pt ca in istoria omenirii, ei cam au existat, cica exista si acum. Chiar toti albastreii alearga la Olimpiada?

Bah Gigele, era vorba de aia din film in primul rand. Asta inseamna ca bicicleta chiar daca e exercitiu cardio nu e acelasi lucru cu alergatul chiar daca alergatul e tot cardio pentru ca nu te dezvolti la fel de la bicicleta si alergat, ai priceput ? Bicicleta e folosita pentru a arde grasimile pe cand alergatul iti dezvolta o altfel de rezistenta deci nu se pune egalitatea intre ele. Ok, sala are banda dar nu alergi pe ea zeci de minute, nu daca ai creier, sau tu alergi ? Exercitiile cardio nu se fac pe o perioada foarte lunga pentru ca dupa aia esti terminat pentru cele de forta asta inseamna ca nu o sa arati ca aia. Deci per total nu poti sa ajungi ca aia doar din sala cu tot ce are ea, considerand ca la sala nu poti sa stai 2-3 ore din motive care sunt sigur ca nu iti scapa, macar alea.

Acum de ce nu sunt aia burtosi ? In primul rand pentru ca sunt CG si costa mult sa ii faci burtosi, in al doilea rand Cameron sugereaza la un nivel destul de pueril ca ar fi o societate perfecta, sau cel putin in perfecta legatura cu natura, opusa fata de cea reprezentata de oameni. Au existat grasi si la noi dar nu intodeauna, nu atunci cand trebuia sa vanezi ca sa nu mori.

Ai vazut vreun leu gras ? Oamenii au devenit grasi cand au descoperit agricultura si stateau in cur, da atunci au existat, pana atunci nu. Femeile au mai multa grasime decat barbatii si in film ca si in realitate in mod ideal. Asta pentru fie pentru ca barbatii sunt/au fost mai activi fie pentru ca asa este construit si corpul uman avand in vedere ca femeile trebuie sa isi foloseasca acel strat cand sunt insarcinate.

Originally Posted by danonino:
toti aratau ca o femeie fotomodel din punct de vedere al musculaturii.

Asa si ? Ce este in neregula cu asta ? Crezi ca "normalul" e grasimea sau care e problema ta ? Care e problema ta ca toate femeile sa arate ca fotomodele in ceea ce priveste musculatura ? Iti provoaca voma sau ce ?

Fotomodele, din punct de vedere al musculaturii, sunt mult inferioare fata de ce prezinta Cameron in film deci comparatie e pe acolo si nu prea. Ceea ce ai vrut tu sa spui e ca nu sunt grase, esti obsedat de grasime, nu stiu de ce dar mai bine iti faci un thread in care grasime e o normalitate si nu o problema atat timp cat nu ne infometam pentru iarna.

Last edited by Redy : 15 Aug 2010 at 16:04.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif