View Single Post
Old 11 Aug 2010, 14:20   #43
c.ghevara
Guru

c.ghevara

Am întânit snobi fericiţi

Originally Posted by mongolarix:
Se pare ca nu prea poti vorbi liber pe nici unde in Ro ! in speranta ca acest topic nu se va inchide
Vreau sa va intreb daca ati observat pe site (sau in general ) artisti de telenovele (si nu numai )care dobandesc o pagina impresionanta ,ma refer la biografie ,filmografie.poze ..etc..si multi alti actori mari talentati nu au nici macar un coment ??? va pod da si exemple actorasu l- William Levy. - o pagina complecta commentari etc....Iar...de ex.Calin nemes un actor roman extraordinar care si-a pus si viata in pericol la un moment dat ,nu are nici bio ..poze..nimic....Eu va intreb asa Cine-i vinovat ....Media , Oameni care supraapreciaza uni actori ''praf'' , sau tot oameni care daca cred ca un actor este frumoas si arata bine ..el este cel mai cel !!

Un snob e un individ care imită fără să cugete. De cele mai multe ori, influenţabil. N-are rost să-l condamni sau să te revolţi, cel puţin din trei motive: 1. Snobul ajunge să creadă că îi place ceea ce afirmă că îi place. 2. Nu-i schimbi gusturile cu argumente logice. 3. La urma urmei, fiecare e liber să fie cum vrea - e ca la votare, votezi cu cine vrei, chiar dacă nu ştii cu cine votezi.
Şi să ştii că mass-media n-are nicio vină, chiar dacă unii mai cred că ar trebui să aibă vreun rol educativ. Dacă ar fi aşa, ar fi valabil şi pentru filme, muzică etc, şi s-ar putea interzice filmele tâmpite şi muzica idioată. Dar nu se. Ce se vinde aia e!
La vârste fragede, snobeala e un fenomen scuzabil şi natural. Cu vârsta, când snobul se mai coace la minte şi devine mai rigid, gusturile lui pot deveni mai elevate. E un snob stilat. Periculos, pentru că a căpătat autoritate, grav, pentru că snobeala lui e cronică.
Dacă te poate linişti, consolează-te, au şi alţii snobii lor, nu doar românii!
c.ghevara is offline   Reply With Quote sendpm.gif