View Single Post
Old 09 Aug 2010, 17:08   #17
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by danonino:
ce om talentat am la pr. Am gresit, am corectat. Merci.

aia cu cel mai destept cedeaza primul epica. alte sfaturi de la mamaie mai ai?

Unele animale dresate sunt capabile.

Si as putea sa continui sa te contrazic la tot ce ai scris, insa ar durea prea mult si nu cred ca ar merita.
Pe mine nu ma interesa ca adori sau dimpotriva nu manelele, ai spus ca le consideri de prost gust in timp ce altii le asculta de placeri, tu facand si misto pe seama lor, dar sustinand sus si tare ca nu discutii gusturile altor oameni...

Acuma despre nume. Nu are absolut nici o semnificatie, nu stiu daca am mancat mai mult de 3 ori din iaurtul respectiv, deci, nu am pus numele din vreo preferinta. Nu am vreo analiza pishologica facuta asupra alegerii nickului. Pe mine m-a distrat gandul asta, asa cam l-am infaptuit.
eh, si uite ca acum lumea isi bate joc de el... frumos iti sade?...
nu consider manelele de prost gust. pur si simplul nu le suport.
cat despre faza cu gusturile, respect opiniile celorlalti... daca citeai cu atentie ce am scris mai sus iti dadeai seama. dar cum nu ai mai avut ce sa imi spui, ai bagat-o pe aia cu gusturile. intradevar, nu discut gusturile. poate daca vad ca nu sunt bune, incerc sa discut cu persoana respectiva, si daca nu reusesc sa o conving, e o cauza pierduta. dar si atunci ii respect deciziile caci in fond nu poti convinge pe cineva sa isi schimbe gusturile. dar daca tu ma convingi pe mine sa ascult manele (SI SA IMI PLACA), promit si eu sa spun ca gusturile se discuta.

la faza cu contrazisu... TE-AI SCOS NENE, TE-AI SCOS!!!
P.S. la mine totul merita... vei vedea mai tarziu...