Quote:
mama! ce imi place cand o femeie baga ca scuza faptul ca e femeie  treaba asta nu te-a oprit sa scrii, din cate se observa... Nu e nevoie sa ma strofoc in a face o femeie sa planga, ea reuseste asta singura.
1. posibil sa fiu nu neg, dar tot consider ca nu ai avut haz cand ai scris postul de mai sus.
2. ah, la dracu'.. e numai vina mea.
3. te cred ca il ai, doar ca nu e bun. Al meu e rau, direct, uneori cinic si injurios, cu destule exemple pe forum.
4. oricine as fii nu ar avea relevanta, avand in vedere ca ne aflam pe un forum unde numele e un iaurt pt copii si al tau e libelula.
5. oo, da... din pacate nu sunt vreun urmas al lui sidharta gaitama, rabdarea-mi are limite. El o cere, eu vreu sa il ignor, el insista sa nu fac asta, Si nu as vrea sa stau in calea fericirii unui om.
6. dar consideri ca ceea ce asculta ei de prost gust, in timp ce muzica pe care tu o ascult o cataloghezi ca fiind de bun gust. "Gusturile nu se discuta", tu esti adepta, nu?
7. Ma faci sa rosesc
da, clar m-ai ghicit. Ma cheama Grigorie Casa, am si un baston, probleme cu piciorul stang, si ma comport ca dracu' cand uit sa imi iau pastilele. Sunt veterinar pentru ca, animalele nu stiu sa minta  . Stai chill, nu esti prima care imi face o analiza psihologica si greseste.
Serios vorbind, eu apreciez cinismul, realismul, umorul si gandirea logica la o persoana, in general.
|
NICIODATA nu m-am folosit de faptul ca sunt femeie ca sa am o scuza... din contra. de cele mai multe ori fac munca barbatilor pentru ca ei sunt incompetenti. spuneam asa, ca vad ca iti place sa te iei de toata lumea. si dupa ce ai scris postul probabil te gandeai ca am inceput sa plang. te inseli... ah, nu ai reusit. mai incearca, veterinarule...
1. nu am avut haz pentru ca nu iti place sa se ia nimeni de numele tau?... (ma refer la cel de pe forum si nu la cel real, in cazul in care nu intelegi)
2. nu e doar vina ta... dar tu esti capul rautatilor pe aici... tu si alti cativa smecherasi
3. de ce nu e bun silul meu? pentru ca nu e ca al tau?...

4. de numele meu nu s-a luat nimeni pentru ca oricine s-ar lua de el, i-as explica frumos care e insemnatatea acestui nume. si sunt sigura ca dupaia nu s-ar mai lua de el. dar oricat m-as chinui tot nu pot sa imi dau seama de ce ti-ai dat un nume de iaurt (pentru copii, dupa cum sustii) si totusi, daca ai facut o afirmatie du-o pana la capat si raspunde la intrebare. daca tu spui ca nu imi permit sa te iau de sus, de ce vii acum si spui ca nu are nicio relevanta?... vezi ca te incurci in idei.

5.

hai ca la faza asta chiar ai fost simpatic. si atunci de ce nu incetezi sa mai postezi?... cel mai destept cedeaza primul.

6. manelele sunt de prost gust! e dovedit si nu cred ca mai trebuie sa iti aduc argumente. si pana nu afli ce fel de muzica ascult... shhhttt...

7. hai ce esti ironic...
nu am vrut sa iti fac o analiza psihologica. pur si simplu spun ce observ. si oricat ai da-o pe langa, tot la parerea mea raman. si nu se va schimba decat in ziua in care iti vei schimba atitudinea. cinismul tau are farmec dar pana la un punct. de acolo incolo, irita... rau de tot. ti-am mai spus. am observat pana acum. am tacut. am vazut cum te iei de altii. altii care poate nu meritau sa te iei de ei. gata. a ajuns. revino-ti...
imi pare rau pentru tine daca e adevarat ceea ce spui si totusi nu te compatimesc caci parca o meriti intr-o oarecare masura.
un singur lucru adevarat ai spus in postul asta... ca animalele nu stiu sa minta. dar si de asta ma pot lega daca vrei. se vede ca nu iubesti animalele. daca le iubeai ai fi zis ca nu pot sa minta. asa, le faci proaste prin nestiinta lor de a mintii. nu mi-as da animalaul pe mana ta...

aaa. si inca ceva. tu te-ai facut veterinar pentru ca toti cei din jur te evitau?... crede-ma, nu vreau sa te dezamagesc, dar e din vina ta.
ai spus ca apreciezi umorul, etc. la o persoana in general.... dar la tine exista GENERAL?

peace, iaurtel dulce si scump. (de data asta cu aroma de portocale)... :X