[quote=danonino]
Originally Posted by dragonfly_drk:
Originally Posted by danonino:
primul ipocrit, cel de-al doilea e sub postul tau.
Pe langa faptul ca si un ipocrit, esti si prost? Iti voi da un ajutor pentru raspunsul la aceasta intrebare.
Tu o tii sus si tare pe asta cu: "gusturile nu se discuta" dar ii faci cretini pe aia care se uita la sexy-braileanca si asculta manele pentru ca, tie nu iti plac, si lor, da.
Tu nu ai haz, dar te scuz ... pentru ca, umorul e o calitate a oamenilor inteligenti.
Nu ma trata de sus, nu iti permiti.
|

vaaaiii, ai mai facut femei sa planga?... ca pe mine una, nu. mai nene... hai sa iti explic cum sta treaba pe aici ca se vede ca nu ai inteles:
1. am haz dar esti prea dus ca sa il vezi.
2. esti exemplul cel mai concludent pentru topicul asta... de ce e lumae asa de snoaba uneori?... pentru ca exista oameni ca tine.
3. eu am stil, nu injur ca la usa cortului, cum faci tu
4. cine esti tu sa nu imi permit sa te tratez de sus?
5. fa-ma cretina cat vrei, dar pe cel de sub mine nu... nu il trata de sus... nu iti permiti

6. pe cei care asculta manele nu ii fac cretini. ii respect atata timp cat nu imi invadeaza intimitatea si teritoriul.
7. lasa-ma sa inchei frumos... te pup dulce iaurtul meu batut (de casa), cu aroma de capsuni...
7 puncte, pe care nu o sa le intelegi nicodata. defapt, intelegi. dar nu vrei sa o areti. nu esti dr. House, renunta la prietenii imaginari... dr. House e un personaj, care in viata de zi cu zi nu ar avea loc in societate. exact ca tine... pacat ca pana acum nu ti-ai dat seama, ca serialul ala e o fictiune... si ca e ceva de genul "NU INCERCATI ASTA ACASA!". tu ai incercat. te-ai jucat cu focul si ai ajuns sa fii singur, sau in cel mai bun caz sa atragi doar dusmani si persoane de joasa speta... Bravos. ca in rest, nu fac ca tine... nu te fac prost. esti chiar inteligent. doar ca nu stii cum sa te folosesti de inteligenta asta. e pacat de tine. uite, asta inseamna sa privesti lucrurile asa cum sunt.