View Single Post
Old 09 Aug 2010, 15:21   #52
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by ricutza:
mi se pare ca ar fi de bun simt ca ma car sa asculti, daca nu poti sa si reflectezi, asupra argumentelor pe care ti le aduc alti oameni.
No chance.
Intr-unul din primele lui mesaje pe forum (dacä nu chiar primul), asternând un cearsaf de platitudini stufos-confuze dar exprimate cu o mârlänie agresivä, despre sedinta aia de materialism dialectic si (non)istoric din "Agora" lui Amenabar, n-a uitat s-o trânteascä, la un moment dat: "cretinii care nu vor fi de acord cu ce-am scris eu aici..."
Mai poti sä zici ceva? Tragi apa si taci.

Este ma!
In sfarsit, am un "papagal" care se ocupa de PR meu, si nu oricum, gratis. Bravo!
Continua si poate primesti o acadea la sfarsitul lunii.

@dragonfly_drk
Eu nu am vorbit despre film, am vorbit despre serial.

Pitipoanca e si femeia care se imbraca pentru femei. Fenomen din ce in ce mai raspandit si in realitate. Asa cum sunt ele. Imbracandu-se ca sa le faca altor femei in ciuda.

Da, alegerea aia nu o am. Dar nici nu consider obligatorie treaba cu casatoria si copii, intreaba-ti mama,tatal, sora, fratele, prietenul, prietena: de ce trebuie sa ma casatoresc? de ce trebuie sa fac copii? Si vei vedea ca majoritatea iti vor raspunde ca asa face toata lumea si ca, daca tu nu faci la fel, sigur nu gandesti normal, esti dusa cu capul etc. Dar despre subiectul asta atat, pentru ca, treaba asta e mult, mult mai complexa, implica mult mai multe lucruri.

Quote:
sa zici; "ok nu e pentru mine, nu mi-a placut si mi se pare ca si tipele arata prost".
Adevarat.

Ai inceput atat de bine ca sa ma dezamagesti la final

Quote:
Nu zice nimeni ca trebuie neaparat sa urmezi calea celor 4 personaje. Dar serialul arata ca exista o multime de chestii pe care numai alte femei le pot intelege. E un serial care cultiva ideea de prietenie intre femei.

Prietenie intre femei nu exista. Nu are cum sa existe pentru ca, instinctiv femeile se urasc intre ele.

Prezenta prieteniei in filme e un cliseu frecvent, fara vreun fundament in realitate.

ps. poate ca exista o prietenie adevarata intre 2 femei undeva pe planeta sau continent.

Last edited by danonino : 09 Aug 2010 at 15:23.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif