View Single Post
Old 03 Aug 2010, 23:13   #857
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by jansic:
Originally Posted by dragonfly_drk:
Originally Posted by jansic:
sunt mai mult decat nefericita pt ca nu mai stiu cine sunt. m-am pierdut complet in incercarea de a cladi o lume care de fapt nu poate sa existe. si oamenii care nu renunta la trecut, si se considera "liberi" dar in realitate, sunt ingraditi de propriile prejudecati. pt ca nu insemn nimic in ochii celuilalt si poseda marele talent de a intoarce totul impotriva mea. nu mai pot sa inteleg nimic.

viata e un sir lung de dezamagiri si mistere... tot ce trebuie sa faci este sa le decriptezi, sa gasesti o modalitate de a raspunde la intrebarile care te apasa... nu stii cine esti pentru ca cei din jurul tau te dezamagesc si poate nu mai au incredere in tine... si de aceea iti pierzi si tu treptat increderea... e o problema la ei nu la tine... incearca sa eviti "sugativele de energie". te vor face sa te simti aiurea, dezamagita, sa nu gasesti un rost in viata... iar daca acel cineva are "darul" de a intoarce totul impotriva ta... e pentru ca incearca sa se disculpe de vina pe care este constient ca o are... evita-l un timp... poate isi va da seama ca greseste... daca nu, nu te merita... analizeaza bine omul de langa tine... (defapt pe toti cei care te inconjoara)... si incearca sa faci o filtrare a celor care merita si a celor care trebuie eliminati cat mai repede spre binele tau... stiu ca nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar poate te ajuta... pentru ca stiu prin ce treci... (cliseu, stiu... dar nu ma pot abtine... ) )... ma aflu intr-o postura similara...

de acord, numai ca 'evitarea" implica o gramada de detalii urate. si sa fiu on-topic: sunt trista pt ca refuz realul.

detaliile alea te vor face mai puternica... poti sa treci peste ele... totul depinde de tine... gandeste-te ca orice om merita respect si dragoste... daca cel de langa el nu i le ofera... ci din contra, il distruge, mai bine sa renunte la el... refuzi realul pentru ca inca mai ai speranta... iti spun din proprie experienta... nu te mai amagi, nu o sa se schimbe... adevarul doare... dar ajuta sa acceptam realitatea si sa ne-o facem cat mai frumoasa...

Last edited by dragonfly_drk : 03 Aug 2010 at 23:28.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif