Thread: Spartacus
View Single Post
Old 03 Aug 2010, 14:34   #78
mirkea
Junior

mirkea

Originally Posted by danonino:
Atunci de ce dracu' laudati efectele speciale daca ele sunt praf?

pentru ca in context isi fac treaba destul de bine. Si sincer sa fiu te iei prea in serios, ceea ce mi se pare absolut ironic din moment ce comparatia ta parea o gluma de clasa a 4-a

Si stai linistit, nu are buget mic, chiar deloc. E un buget foarte mare per episod de ordinul a cateva milioane de dolari.

Si te-astepti sa te iau ca o autoritate in domeniu? Ai vazut 2 episoade si deja stii cat a costat serialul, cum a fost alocat bugetul si cat din el s-au dus pe efectele speciale? Da-mi si mie te rog lista detaliata ca sunt curios.

A, si avatar are efecte speciale mai proaste decat Transformers. Avatar pentru nici o clipa nu a fost in stare filmul prin efectele speciale sa ma pacaleasca sa cred in existenta maimutelor albastre, in schimb robotii proveniti din masini pareau atat de reali si de vii.

Robotii erau vii ... e buna si asta

Deci tu compari un robot cu un personaj umanoid care e infinit mult mai complex de realizat? Tu chiar gandesti inainte sa scrii?

Peste 2 mil de dolari costa productia unui episod din Spartacus, in timp ce un episod al serialului Roma costa in jur de 500 de mii dolari. Roma definitely rules.

Te-as sfatui sa nu-ti mai iei datele de pe situl http://www.pullnumbersoutofyourass.com c-am auzit ca n-ar fi prea de incredere.

Si se poate compara cu Roma, ambele seriale au la baza intrigi si comploturi antice, sex si lupte, insa Roma face pipi cu jet puternic pe Spartacus.

face pipi cu jet puternic dar a uitat sa deschida fermoarul inainte.

Doar pentru ca au loc in perioade similare nu inseamna ca sunt direct comparabile. Bugete si costuri de productie diferite, genuri diferite, adresate unor game diferite de telespectatori samd. Get the picture?

Spartacus ala e slab rau, inca din primele minute iti dai seama ca e penibil, imposibil sa devina "excelent", poate doar daca ai standarde proaste.

Doar pentru ca mintea ta nu poate cuprinde si posibilitatea ca serialul sa devina foarte bun pe parcurs si chiar excelent spre final nu inseamna ca nu e loc in lumea reala si pentru un asemenea caz.

Last edited by mirkea : 03 Aug 2010 at 14:57.
mirkea is offline   Reply With Quote sendpm.gif