Originally Posted by mirkea:
Mi se pare absolut firesc si normal sa faci comparatie intre un serial produs de o mic post tv si un blockbuster cu un buget de 150 de milioane de dolari. Ca sa fiu sincer totusi cred ca n-ai folosit idea la adevaratul ei potential. Mi se parea mai cuvenit sa-l pui compari cu Avatar.
Asta ar fi una la mana. A doua fi urmatoarea: serialu, desi se vrea a fi realist, are un aspect stilizat, exagerat, similar cu 300 desi acela era practic un "comic book movie".
Si in final dar nu si-n cele din urma: filmul nu s-a vrut niciodata a fi o concurenta pentru Rome si asta e mai mult decat evident. Plus, faptul ca ai vazut doar 2 episoade face ca parerea ta sa nu aibe prea multa greutate in cazul de fatza din moment ce inceputul serialului a fost extrem de slab dar a crescut constant pe parcurs ajungand foarte bun in a doua jumatate si chiar excelent spre final.
|
Atunci de ce dracu' laudati efectele speciale daca ele sunt praf? Si stai linistit, nu are buget mic, chiar deloc. E un buget foarte mare per episod de ordinul a cateva milioane de dolari. Nu ma intereseaza cat costa efectele speciale, voi le laudati, ca "sunt misto" , cand ele, defapt, sunt extrem de proaste.
A, si avatar are efecte speciale mai proaste decat Transformers. Avatar pentru nici o clipa nu a fost in stare filmul prin efectele speciale sa ma pacaleasca sa cred in existenta maimutelor albastre, in schimb robotii proveniti din masini pareau atat de reali si de vii.
Peste 2 mil de dolari costa productia unui episod din Spartacus, in timp ce un episod al serialului Roma costa in jur de 500 de mii dolari. Roma definitely rules.
Si se poate compara cu Roma, ambele seriale au la baza intrigi si comploturi antice, sex si lupte, insa Roma face pipi cu jet puternic pe Spartacus.
Roma nu a fost slab la inceput, de-asta am continuat sa ma uit. Spartacus ala e slab rau, inca din primele minute iti dai seama ca e penibil, imposibil sa devina "excelent", poate doar daca ai standarde proaste.