Thread: "Inception"
View Single Post
Old 31 Jul 2010, 22:36   #176
Redy
Guru

Redy

Gionloc, chill my friend. Era mai bine cand faceai rezumate din Kant decat acum cand incerci sa iti folosesti propriile cuvinte. In ceea ce priveste "constructia" nu as putea decat sa iti dezvalui un secret, acesta e un subiect despre un film insa cuvantul "constructie" nu e folosit abuziv numai de tine ci si de alti interlocutori cu care am avut placerea sa discut . De fiecare data cand s-au inpotmolit au adus in discutie "constructia" pentru ca nu-i asa, asa sugerezi ca tu esti si celalat nu e. O falsa impresie pentru un public superficial caruia i te adresezi, din obisnuita probabil, pe baza experientelor personale din afara forumului.

In ceea ce priveste analiza filmului, l-am vazut si eu in sfarsit azi, este un filme foarte bun ce merita vizionat de orice cinefil. Personal nu i-am gasit o slabiciune "pe fond" ci cel mult inadvertente ce nu conteaza in "imaginea generala". Un film excelet din anumite puncte de vedere cum ar fi ideea de baza a scenariului, cinematografia si regia si bun din alte puncte de vedere cum ar fi jocul actorilor.

In contextul filmului, nu pot decat sa gasesc hilare ambele "critici" autohtone a doi oameni respectati in domeniul lor(cred?), necititi de marea majoritate astfel nefiind sub presiunea publicului sau a echilibrului ci doar sub presiunea propriei judecati singulare care rareori poate fi considerata justa sau cu o nota de obiectivitate, fiind astfel supusa erorilor de natura umana in extremele lor in anumite momente. Nu-i treaba mea sa gasesc motive pentru care acest lucru se intampla dar pare ca cei doi critici scriu unul pentru celalalt sau au aceleasi idei ( ar putea face o compunere impreuna pentru si ar fi acelasi lucru), putine dar argumentate cu un limbaj care atrage, punctand si cautand sa gaseasca ceva negativ chiar si acolo unde nu exista.

Desi notele nu exprima foarte mult daca ar trebui sa notez "experienta" din cinema din partea mea filmul ia 10/10.

In ceea ce priveste orgia "formei" asupra "fondului" nu pot decat rad, nu are nici o legatura cu filmul, fie si "slefuita".

Ah, inca o chestie in legatura cu partea sonora a filmului: http://www.youtube.com/watch?v=UVkQ0C4qDvM

Last edited by Redy : 31 Jul 2010 at 23:01.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif