Thread: "Inception"
View Single Post
Old 31 Jul 2010, 14:40   #165
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by Judex:
Mai Rifa, incearca mai intai sa te exprimi cu cuvintele tale, cum se spune, nu folosi termeni a caror proprietate nu o stapanesti. Asta 1. Si be) - tu de fapt cu cine te certi?

cu cei ca tine care cred ca nu ma ma exprim cu cuvintele mele... este exact acelasi raspuns arogant si din partea ta... 1 si be reprezinta esenta superioritatii de care vorbeam. (nu mai e la moda sa folosim termeni simpli precum in primul rand si in al doilea rand? trebuie sa aruncam in zeflemea mistocareli?)... In primul rand " " in postul anterior am vorbit corect gramatical, in al doilea rand " " consider ca un om cu o inteligenta superioara ar trebui sa fie genul de om care sa "predea" intr-o oarecare masura "arta" nu sa o ceara... Iar daca la capitolul predat doar atat putem atunci viitorul nu suna deloc bine... Cat despre problema folosirii unor termeni a caror proprietate "nu o stapanesc"... ma amuza. Ma mira totusi cum altii pot intelege foarte bine ceea ce spun, pot intelege chiar si acei "termeni plasati aiurea intr-o fraza" iar aceste "minti luminate" intampina probleme si se simt intr-un fel sau altul "insultate"... Lucru hilar si specific romanesc... Aceste lucruri oare se numesc... "romanisme"?

PS: cred ca ar trebui sa vorbim mai mult de Inception si nu sa ne lungim 2 pagini in mistocareli pe baza "cronicii" lui rifa... Eu m-as simti penibil la varsta unora de-aici sa taxez cu asa entuziasm cronica unui "pusti"...

Last edited by rifa : 31 Jul 2010 at 14:46.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif